Не відірватися! Як зробити грибну підливу до гарніру за 10 хвилин

Грибна підлива готується дуже швидко, а підійде до будь-якого гарніру. Пісна страва і смачна, тому обов’язково придбайте печериці і приготуйте, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Печериці 300 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Олія 20 г
  • Масло 20 г
  • Борошно 1 ст. л.
  • Вода 250 мл.
  • Часник 1 зубчик
  • Зелень 2 ст. л.
  • Сіль, перець на смак

Сковорідку розігрійте, додайте олію та порізану кубиками цибулю. Обсмажте, як тільки почне золотіти, то додайте порізані гриби. Можете різати, як душа бажає, на смак це не вплине.

Додайте за бажанням сіль та перець. Пару хвилин під кришкою потушкуйте, потім додайте масло і до нього ж борошно, перемішайте все.

На цьому етапі додайте воду, бажано окріп, перемішайте, додайте часник та свіжу зелень. Ось ваша й підлива готова, завдяки борошну вона буде густенька.

Це така смакота! Качині ніжки зі сливами у пиві - справжня магія на святковому столі

п’ятниця, 5 грудень 2025, 11:45

Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...

Найсолодша хурма вже у магазинах: Як обрати та на що звертати увагу

п’ятниця, 5 грудень 2025, 9:57

Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....