Грибна підлива готується дуже швидко, а підійде до будь-якого гарніру. Пісна страва і смачна, тому обов’язково придбайте печериці і приготуйте, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Сковорідку розігрійте, додайте олію та порізану кубиками цибулю. Обсмажте, як тільки почне золотіти, то додайте порізані гриби. Можете різати, як душа бажає, на смак це не вплине.
Додайте за бажанням сіль та перець. Пару хвилин під кришкою потушкуйте, потім додайте масло і до нього ж борошно, перемішайте все.
На цьому етапі додайте воду, бажано окріп, перемішайте, додайте часник та свіжу зелень. Ось ваша й підлива готова, завдяки борошну вона буде густенька.
Смажене яйце - проста та швидка страва, яка може стати справжнім шедевром, якщо знати один маленький секрет. Додайте у сковороду жменю свіжих трав перед тим, як розбити яйце, і ваш сніданок заграє новими смаками та текстурами, передають Патріоти Україн...
Їжа, яка впала на землю, може миттєво перетворитися на бактерійну пастку - особливо влітку. Дієтологиня Емілі Лімінг попереджає: деякі продукти поглинають до 97% мікробів уже в першу секунду після падіння, передають Патріоти України. Чи справді діє "пр...