Страви з риби вже давно ввійшли у святкове меню. Якщо ви не готували смачний, яскравий на зрізі рибний рулет, то саме прийшла пора це виправити, передають Патріоти України.
Складові:
Горбуша або скумбрія – 2 шт. вагою 1 кг
Морква – 2 шт.
Яйця – 3 шт.
Желатин – 1 пакетик
Сіль, приправи – на свій смак
З риби ретельно видаліть кістки, плавники, хребет, залишивши шкіру й філе. Відваріть моркву і яйця. Моркву потріть на велику тертку, а яйця наріжте пластинами, завширшки 1 см. Рибне філе покладіть шкіркою донизу, посоліть, посипте спеціями для риби, сухим желатином. Рівномірно розподіліть половину моркви, а зверху – половину яєць.
З другою рибиною зробіть те ж саме і покладіть її «валетом» відносно першої. Покладіть усе на харчову плівку і закрутить рулетом, туго перемотавши плівкою, а зверху ще й товстою ниткою. Проткніть в кількох місцях зубочисткою, варіть у підсоленій воді 20-30 хвилин.
Готовий рулет покладіть під прес, а коли остигне, помістіть у холодильник. Дуже гарний має вигляд у розрізі. Він прикрасить ваш святковий стіл!
Спеціально для Health Talk ендокринологиня Катерина Толстікова поділилася своєю лікарською думкою щодо впливу веганства та сироїдіння на здоровʼя людини, передають Патріоти України. Планування довгострокового веганства може стати ефективним для підтрим...
З курячого м’яса соковиті котлети приготувати складно, тому що це м’ясо вважається сухим та нездатним утримувати сік, передають Патріоти України. З яловичим чи свинячим фаршем таких проблем не виникає, оскільки ці види м’яса жирні. Досвідчені господині...