Не відірватися! Ідея рибного рулету на святковий стіл

Страви з риби вже давно ввійшли у святкове меню. Якщо ви не готували смачний, яскравий на зрізі рибний рулет, то саме прийшла пора це виправити, передають Патріоти України.

Подробиці

Складові:
Горбуша або скумбрія – 2 шт. вагою 1 кг
Морква – 2 шт.
Яйця – 3 шт.
Желатин – 1 пакетик
Сіль, приправи – на свій смак

З риби ретельно видаліть кістки, плавники, хребет, залишивши шкіру й філе. Відваріть моркву і яйця. Моркву потріть на велику тертку, а яйця наріжте пластинами, завширшки 1 см. Рибне філе покладіть шкіркою донизу, посоліть, посипте спеціями для риби, сухим желатином. Рівномірно розподіліть половину моркви, а зверху – половину яєць.

З другою рибиною зробіть те ж саме і покладіть її «валетом» відносно першої. Покладіть усе на харчову плівку і закрутить рулетом, туго перемотавши плівкою, а зверху ще й товстою ниткою. Проткніть в кількох місцях зубочисткою, варіть у підсоленій воді 20-30 хвилин.

Готовий рулет покладіть під прес, а коли остигне, помістіть у холодильник. Дуже гарний має вигляд у розрізі. Він прикрасить ваш святковий стіл!

Джерело: ПростоВей

Миска вівсянки чи яйце: Ось що краще для схуднення

понеділок, 22 грудень 2025, 12:39

Сніданок має бути ситним, щоб зменшити перекуси та почуття голоду. І вівсянка, і яйця корисні, але впливають на організм по-різному, передають Патріоти України.

Ви могли це не знати! Дешева риба, яка є небезпечною

неділя, 21 грудень 2025, 19:08

Риба - цінне джерело омега-3 та вітамінів, але не всі види однаково корисні. Дієтологи б’ють на сполох через тілапію, особливо імпортовану з Азії, передають Патріоти України. Вагітні жінки, маленькі діти та люди з чутливим шлунком повинні бути особливо...