Не відірватися! Ідея рибного рулету на святковий стіл

Страви з риби вже давно ввійшли у святкове меню. Якщо ви не готували смачний, яскравий на зрізі рибний рулет, то саме прийшла пора це виправити, передають Патріоти України.

Подробиці

Складові:
Горбуша або скумбрія – 2 шт. вагою 1 кг
Морква – 2 шт.
Яйця – 3 шт.
Желатин – 1 пакетик
Сіль, приправи – на свій смак

З риби ретельно видаліть кістки, плавники, хребет, залишивши шкіру й філе. Відваріть моркву і яйця. Моркву потріть на велику тертку, а яйця наріжте пластинами, завширшки 1 см. Рибне філе покладіть шкіркою донизу, посоліть, посипте спеціями для риби, сухим желатином. Рівномірно розподіліть половину моркви, а зверху – половину яєць.

З другою рибиною зробіть те ж саме і покладіть її «валетом» відносно першої. Покладіть усе на харчову плівку і закрутить рулетом, туго перемотавши плівкою, а зверху ще й товстою ниткою. Проткніть в кількох місцях зубочисткою, варіть у підсоленій воді 20-30 хвилин.

Готовий рулет покладіть під прес, а коли остигне, помістіть у холодильник. Дуже гарний має вигляд у розрізі. Він прикрасить ваш святковий стіл!

Джерело: ПростоВей

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...

А ви це знали? Чому не можна купувати розрізані кавуни і як це може призвести до отруєння

середа, 7 серпень 2024, 6:14

Оскільки зараз сезон кавунів у розпалі, не зайвим буде нагадати читачам, що ці ягоди в основному складаються з цукру та води і вони часто стають гарним живильним середовищем для мікроорганізмів, передають Патріоти України. Якщо в м’якоть потраплять пог...