Приготувати картоплю по-селянськи не є складним завданням. Потрібно тільки мати натхнення та трохи продуктів, щоб зробити смачну закуску або гарнір до вечері, передають Патріоти України.
Для приготування знадобляться наступні продукти:
Картоплю вимийте та наріжте на великі скибки. Сіль, крохмаль, улюблені спеції та оливкову олію змішайте та ретельно змастіть цією заправкою картоплю. Замість оливкової олії можна використати рослинну. Лишіть на 20 хвилин.
Викладіть на деко та відправте в духовку на 30-40 хвилин. Температура має бути 200 градусів. Хрустка скоринка, ароматна та смачна — картопля по-селянськи готова. Смачного!
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...
Серце - головний двигун нашого організму, і від того, що ми їмо, напряму залежить його здоров’я. На жаль, багато популярних продуктів, які ми споживаємо щодня, можуть непомітно шкодити судинам і підвищувати ризик серцево-судинних захворювань, передають...