Звичайні деруни з картоплі смачні. Але їх можна приготувати ще смачніше. Методом кулінарного експерименту було доведено, що поживніше виходить з куркою. Вам точно має сподобатись цей рецепт, передають Патріоти України.
Філе курки потрібно промити, висушити паперовим рушником, порізати на кубики. До ємності з куркою додаємо терту картоплю, цибулю, яйце, борошно, сіль, сметану. За бажанням можете додати улюблені спеції та трави. Текстура суміші має бути однорідною. Смажать деруни на добре розгірітій сковороді на рослинній олії. Готові деруни перекладіть на паперовий рушник, щоб забрати зайву олію. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...