Звичайні деруни з картоплі смачні. Але їх можна приготувати ще смачніше. Методом кулінарного експерименту було доведено, що поживніше виходить з куркою. Вам точно має сподобатись цей рецепт, передають Патріоти України.
Філе курки потрібно промити, висушити паперовим рушником, порізати на кубики. До ємності з куркою додаємо терту картоплю, цибулю, яйце, борошно, сіль, сметану. За бажанням можете додати улюблені спеції та трави. Текстура суміші має бути однорідною. Смажать деруни на добре розгірітій сковороді на рослинній олії. Готові деруни перекладіть на паперовий рушник, щоб забрати зайву олію. Смачного!
Деякі господарки рекомендують вимочувати курку перед приготуванням. Вони уточнюють, що цю процедуру потрібно проводити з тушками курок, яких виростили на спеціальних фермах, до домашніх це не стосується, передають Патріоти України. Птахам дають комбіко...
Молоко – дуже корисний напій. Однак при довгому термічному впливі продукт втрачає свої властивості. Тому сотейник, заповнений молочною рідиною, не варто тримати на плиті більше двох хвилин, передають Патріоти України. Проте молоко доходить до кипіння д...