Звичайні деруни з картоплі смачні. Але їх можна приготувати ще смачніше. Методом кулінарного експерименту було доведено, що поживніше виходить з куркою. Вам точно має сподобатись цей рецепт, передають Патріоти України.
Філе курки потрібно промити, висушити паперовим рушником, порізати на кубики. До ємності з куркою додаємо терту картоплю, цибулю, яйце, борошно, сіль, сметану. За бажанням можете додати улюблені спеції та трави. Текстура суміші має бути однорідною. Смажать деруни на добре розгірітій сковороді на рослинній олії. Готові деруни перекладіть на паперовий рушник, щоб забрати зайву олію. Смачного!
Буває, що сало не встигли використати. Воно лежить, та з часом стає жовтуватим, завітреним. Апетитним його важко назвати, смак також не викличе гастрономічного задоволення. Викидати, пересолювати, кудись використати — що робити із застарілим продуктом....
Досвідчені господині знайшли чудовий спосіб смаження мойви або будь-якої іншої дрібної риби на сковороді. При цьому способі немає бризок з олії, брудного посуду, при тому, що можна смажити рибу навіть без кришки. І навіть запах смаженої риби не такий я...