Спробуйте приготувати ці незвичайні котлети – і ви відмовитеся від класичних – не сковороді, передають Патріоти України.
У чому їх оригінальність? По-перше, в тому, що випікаються в духовці, але мають вигляд смажених. По-друге, не потрібно виробляти руками, а просто накладати фарш ложкою. По-третє, оригінальна сирна начинка.
Інгредієнти:
Фарш – 500 г
Яйце – 1 шт.
Білий хліб – 100 г
Молоко – 100-150 г
Сіль, перець – на свій смак
Сир твердий – 200 г
Сметана – 2-3 ложки
Зелень – пучок
Отож, для приготування таких котлет перекрутіть м’ясо через м’ясорубку, додайте цибулю, хліб, замочений у молоці, яйця, сіль, перець.
Отриманий фарш накладаєте на деко, застелене пергаментним папером. Ложкою формуєте кульки, всередині яких зробіть заглиблення, куди покладіть начинку: потертий твердий сир, змішаний зі сметаною і зеленню.
Випікайте 35 хв при температурі 180 градусів.
Правда, швидко та смачно?
Важко знайти дивніше поєднання, ніж характерний смак кави з традиційними макаронами. Однак кухарі при приготуванні можуть використовувати цей нестандартний для класичної рецептури продукт, щоб поліпшити смакові якості страви, передають Патріоти України...
Багато хто полюбляє смачно приготовану курячу печінку чи суп з курячими сердечками. Але якщо курячі субпродукти старанно не підготувати перед приготуванням, в результаті ви можете отримати страву з гірким присмаком. Щоб цього не тарпилось, перед тим як...