Курячий фарш ніжний та досить нейтральний. Саме через це йому не вистачає яскравих акцентів. Їх досить легко додати. Просто треба знати, які продукти можуть зробити звичайні котлети смачнішими та оригінальнішими, передають Патріоти України.
Цей спосіб надає просто ціле поле для експериментів. До курячого фаршу можна додавати кабачки, терту моркву, буряк. Також буде смачно зі шпинатом, цвітною капустою, броколі. Це варіанти, з кожним з яких котлети будуть мати новий смак. А ще вони будуть кориснішими, адже з овочами.
Так, вони зроблять погоду в будь-якому випадку. Є ряд спецій, які ідеально підійдуть для котлет. В цьому переліку:
Пробуйте щось нове, робіть експерименти зі смаками. Нехай у вас котлети завжди будуть пухкі, смачні та ароматні. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...