
Курячий фарш ніжний та досить нейтральний. Саме через це йому не вистачає яскравих акцентів. Їх досить легко додати. Просто треба знати, які продукти можуть зробити звичайні котлети смачнішими та оригінальнішими, передають Патріоти України.
Цей спосіб надає просто ціле поле для експериментів. До курячого фаршу можна додавати кабачки, терту моркву, буряк. Також буде смачно зі шпинатом, цвітною капустою, броколі. Це варіанти, з кожним з яких котлети будуть мати новий смак. А ще вони будуть кориснішими, адже з овочами.
Так, вони зроблять погоду в будь-якому випадку. Є ряд спецій, які ідеально підійдуть для котлет. В цьому переліку:
Пробуйте щось нове, робіть експерименти зі смаками. Нехай у вас котлети завжди будуть пухкі, смачні та ароматні. Смачного!
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....