
Курячий фарш ніжний та досить нейтральний. Саме через це йому не вистачає яскравих акцентів. Їх досить легко додати. Просто треба знати, які продукти можуть зробити звичайні котлети смачнішими та оригінальнішими, передають Патріоти України.
Цей спосіб надає просто ціле поле для експериментів. До курячого фаршу можна додавати кабачки, терту моркву, буряк. Також буде смачно зі шпинатом, цвітною капустою, броколі. Це варіанти, з кожним з яких котлети будуть мати новий смак. А ще вони будуть кориснішими, адже з овочами.
Так, вони зроблять погоду в будь-якому випадку. Є ряд спецій, які ідеально підійдуть для котлет. В цьому переліку:
Пробуйте щось нове, робіть експерименти зі смаками. Нехай у вас котлети завжди будуть пухкі, смачні та ароматні. Смачного!
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...
Горох - дуже ситний і смачний продукт, який можна використовувати для приготування супів, а також пирогів і паштетів. Якщо ви хочете, щоб горох був м'яким у стравах, кулінари радять додавати соду у воду, вона зробить горох м'яким, передають Патріоти Ук...