Не відірватися! Курячі котлети з сиром - незвичайна, але смачна страва

Котлети, виготовлені з курячого філе з додаванням сиру, буквально тануть у роті. Крім цього, подібна страва сподобається тим, хто хотів би позбутися зайвої ваги, адже в її складі лише низькокалорійні продукти, передають Патріоти України.

Подробиці

Отже, для приготування незвичайних котлет вам знадобиться:

  • 600 г курячого філе;
  • 200 г сиру;
  • 1 цибулина (велика);
  • 1 яйце;
  • сіль та спеції за смаком.

Промите та обсушене філе курки необхідно пропустити через м’ясорубку. Прокрутити за допомогою приладу належить і сир, а також очищену від шкірки і нарізану на часточки цибулю.

Додайте в фарш, що вийшов, яйце, посоліть і приправте улюбленими спеціями. Добре поєднується з котлетами мелений чорний перець, а також дрібно нарубана зелень.

Перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси, з якої потрібно сформувати битки і підсмажити на розпеченій сковороді з додаванням невеликої кількості олії.

За бажанням котлети можна занурити в панірувальні сухарі, але допускається і приготування без панірування.

Для початку підрум’яніть на середньому вогні один бік котлет, після чого переверніть їх, зменшіть вогонь і смажте під закритою кришкою до готовності. Перед тим як розпочати готування другої партії, навчені досвідом господині радять обполоснути сковорідку.

На замітку тим, хто на дієті: Які продукти містять найбільше білка

неділя, 8 червень 2025, 13:05

Ось список продуктів, які містять найбільше білка — як тваринного, так і рослинного походження. Вони підходять для нарощування м’язів, схуднення або просто здорового харчування, передають Патріоти України. . Хочеш — можу скласти добовий білковий раціо...

А ви це знали? Навіщо додавати молоко при варінні рису

неділя, 8 червень 2025, 12:07

З огляду на популярність рису як гарніру, варіння цієї каші є досить частою дією на кухні. При цьому господиням далеко не завжди вдається домогтися появи в страви потрібної консистенції. Іноді каша виходить не розсипчастою, а в’язкою та липкою, передаю...