Котлети, виготовлені з курячого філе з додаванням сиру, буквально тануть у роті. Крім цього, подібна страва сподобається тим, хто хотів би позбутися зайвої ваги, адже в її складі лише низькокалорійні продукти, передають Патріоти України.
Отже, для приготування незвичайних котлет вам знадобиться:
Промите та обсушене філе курки необхідно пропустити через м’ясорубку. Прокрутити за допомогою приладу належить і сир, а також очищену від шкірки і нарізану на часточки цибулю.
Додайте в фарш, що вийшов, яйце, посоліть і приправте улюбленими спеціями. Добре поєднується з котлетами мелений чорний перець, а також дрібно нарубана зелень.
Перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси, з якої потрібно сформувати битки і підсмажити на розпеченій сковороді з додаванням невеликої кількості олії.
За бажанням котлети можна занурити в панірувальні сухарі, але допускається і приготування без панірування.
Для початку підрум’яніть на середньому вогні один бік котлет, після чого переверніть їх, зменшіть вогонь і смажте під закритою кришкою до готовності. Перед тим як розпочати готування другої партії, навчені досвідом господині радять обполоснути сковорідку.
Простий рецепт запікання філе для салату, проте в ньому є свій особливий секрет, який полягає у додаванні французької гірчиці, що подарує пікантний присмак, передають Патріоти України. Для приготування нам буде потрібно:. Філе (куряча грудка) – 2 шт.Со...
Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, ...