Не відірватися! Курячі котлети з сиром - незвичайна, але смачна страва

Котлети, виготовлені з курячого філе з додаванням сиру, буквально тануть у роті. Крім цього, подібна страва сподобається тим, хто хотів би позбутися зайвої ваги, адже в її складі лише низькокалорійні продукти, передають Патріоти України.

Подробиці

Отже, для приготування незвичайних котлет вам знадобиться:

  • 600 г курячого філе;
  • 200 г сиру;
  • 1 цибулина (велика);
  • 1 яйце;
  • сіль та спеції за смаком.

Промите та обсушене філе курки необхідно пропустити через м’ясорубку. Прокрутити за допомогою приладу належить і сир, а також очищену від шкірки і нарізану на часточки цибулю.

Додайте в фарш, що вийшов, яйце, посоліть і приправте улюбленими спеціями. Добре поєднується з котлетами мелений чорний перець, а також дрібно нарубана зелень.

Перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси, з якої потрібно сформувати битки і підсмажити на розпеченій сковороді з додаванням невеликої кількості олії.

За бажанням котлети можна занурити в панірувальні сухарі, але допускається і приготування без панірування.

Для початку підрум’яніть на середньому вогні один бік котлет, після чого переверніть їх, зменшіть вогонь і смажте під закритою кришкою до готовності. Перед тим як розпочати готування другої партії, навчені досвідом господині радять обполоснути сковорідку.

Буде смакота! Як замаринувати філе перед запіканням для салатів

субота, 26 квітень 2025, 8:12

Простий рецепт запікання філе для салату, проте в ньому є свій особливий секрет, який полягає у додаванні французької гірчиці, що подарує пікантний присмак, передають Патріоти України. Для приготування нам буде потрібно:. Філе (куряча грудка) – 2 шт.Со...

А ви це знали? Чому досвідчені кулінари додають оцет під час варіння картоплі

субота, 26 квітень 2025, 7:12

Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, ...