Спробуйте приготувати крильця у кисло-солодкому соусі. Це так смачно, що неможливо відірватися, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Помийте курячі крильця, посоліть й залиште, щоб 10 хв постояли. Розігрійте сковорідку з олією, покладіть крильця й обсмажуйте з обох сторін до золотистої скоринки. Додайте подрібнений часник й обсмажуйте ще 3 хвилини.
Після цього покладіть на сковорідку кетчуп, соєвий соус та мед. Перемішайте все та тушкуйте на середньому вогні протягом 10 хвилин. При цьому треба кілька разів перевернути крильця. Готову страву посипте зеленню та кунжутом. Смачного!
Відразу після завершення варіння макаронних виробів їх потрібно відкинути на друшляк, передають Патріоти України. Як відомо, це необхідно для видалення води, в якій варився продукт. При цьому багато кулінарів роблять серйозну помилку: вони зливають абс...
Макарони – одна з найпростіших у приготуванні страв, але навіть у такій, здавалося б, легкій справі можна припуститися помилок. Якщо неправильно дотримуватися технології варіння, вони можуть стати клейкими, втратити форму або навіть перетворитися на ка...