Не відірватися! Курячі крильця у кисло-солодкому соусі - смакота до будь-якого гарніру чи салату

Спробуйте приготувати крильця у кисло-солодкому соусі. Це так смачно, що неможливо відірватися, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 500 г курячих крилець
  • сіль, перець на смак
  • 3 зубки часнику
  • 3 ст. л. кетчупу
  • 3 ст. л. соєвого соусу
  • 2 ч. л. меду
  • 2 ст. л. олії
  • зелена цибуля
  • насіння кунжуту

Помийте курячі крильця, посоліть й залиште, щоб 10 хв постояли. Розігрійте сковорідку з олією, покладіть крильця й обсмажуйте з обох сторін до золотистої скоринки. Додайте подрібнений часник й обсмажуйте ще 3 хвилини.

Після цього покладіть на сковорідку кетчуп, соєвий соус та мед. Перемішайте все та тушкуйте на середньому вогні протягом 10 хвилин. При цьому треба кілька разів перевернути крильця. Готову страву посипте зеленню та кунжутом. Смачного!

Є секрет! Як правильно варити квасолю, щоб вона не потемніла

вівторок, 13 травень 2025, 17:12

Варіння квасолі – досить довга та стомлива справа. Спочатку потрібно здійснити попереднє замочування бобових. Потім потрібно зварити квасолю у каструлі, передають Патріоти України. Варити квасолю потрібно щонайменше півгодини. А іноді й більше години. ...

Не відірватися! ТОП-3 секрети ідеальних дерунів

вівторок, 13 травень 2025, 16:10

Правильно приготовлені деруни порадують і дітей, і дорослих. Деруни зі смачною та хрумкою скоринкою – страва, яка стане окрасою обіднього столу, передають Патріоти України. Однак кулінари-аматори задаються питанням: «Яких правил треба дотримуватись для...