
Якщо у вас є година і бажання здивувати гостей смачною випічкою до чаю, то беріть цей рецепт і готуйте. Ідеальний, ароматний манник із лимоном сподобається навіть тим, хто не прихильник такої випічки, передають Патріоти України.
Збийте 4 яйця з 170 г цукру та дрібкою солі. Додайте 200 мл кефіру кімнатної температури, 100 мл олії або розтопленого вершкового масла, 350 г манки, 10 г розпушувача, цедру одного лимона. Добре все перемішайте і залиште на хвилин 15
Тісто вилийте у форму, що діаметром 20 см. Випікайте 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. Коли мине пів години, то варто перевіряти готовність дерев’яною шпажкою по середині манника.
Готовий манник потрібно щедро полити сиропом. Для цього змішайте сік лимону, з якого брали цедру, 150 мл води, 2 ст.л. гарячої води.
Так ваш манник буде соковитим, м’яким та неймовірно лимонним!
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....