Спробуйте приготувати м’ясо із незвичайним кисло-солодким смаком. Звичайні рецепти, де є сіль, перець та знайомі спеції — це є класика. А от страва із одночасно кислуватим та солодким смаком дасть можливість вашим рецепторам відчути нові смаки, передають Патріоти України.
Для приготування вам знадобиться:
М’ясо наріжте на шматки та обсмажте із олією. Подрібніть цибулю та підсмажте її. Додайте пасеровану цибулю до м’яса, посоліть все та залийте бульйоном, але невеликою кількістю. Все разом треба протушкувати.
На наступному етапі додайте подрібнені житні сухарі, медовий пряник, томатне пюре, цукор та розведену лимонну кислоту. Ретельно все перемішайте та покладіть для аромату лаврове листя. Дотушкуйте страву до готовності. Подавати таке м’ясо можна з відварною картоплею або смаженою. Смачного!
Багато господинь переконані, що холодна вода після варіння - найкращий спосіб зупинити процес приготування яєць і зробити чищення шкаралупи легким, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. . Цю пораду повторюють цілі покоління, але насправді вон...
Хоча вода залишається головним напоєм протягом дня, гранатовий сік може надати організму чимало користі. Він підтримує роботу серця, вен та артерій, забезпечує організм необхідними вітамінами та мінералами, передають Патріоти України. Гранат багатий на...