Не відірватися! М’ясо із незвичайним кисло-солодким смаком та пряником

Спробуйте приготувати м’ясо із незвичайним кисло-солодким смаком. Звичайні рецепти, де є сіль, перець та знайомі спеції — це є класика. А от страва із одночасно кислуватим та солодким смаком дасть можливість вашим рецепторам відчути нові смаки, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування вам знадобиться:

  • м’ясо — 450 г;
  • рослинна олія — 1 ст.л.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • томатне пюре — 2 чт.л.;
  • цукор — 1 ст.л.;
  • житні сухарі — 1 ст.л.;
  • пряник — 1 шт.;
  • лимонна кислота (2%) — 1 ст.л.;
  • бульйон;
  • спеції;
  • лаврове листя;
  • сіль.

Як приготувати

М’ясо наріжте на шматки та обсмажте із олією. Подрібніть цибулю та підсмажте її. Додайте пасеровану цибулю до м’яса, посоліть все та залийте бульйоном, але невеликою кількістю. Все разом треба протушкувати.

На наступному етапі додайте подрібнені житні сухарі, медовий пряник, томатне пюре, цукор та розведену лимонну кислоту. Ретельно все перемішайте та покладіть для аромату лаврове листя. Дотушкуйте страву до готовності. Подавати таке м’ясо можна з відварною картоплею або смаженою. Смачного!

Що додати в тісто, щоб випічка мала незабутні смак та аромат

четвер, 1 травень 2025, 17:37

Розповідаємо, що додати в тісто, щоб ваша випічка була не лише смачною, а й мала вишуканий незабутній аромат, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Не всі господині знають ці хитрощі! Як приготувати курку з скоринкою

четвер, 1 травень 2025, 17:10

Якщо ви вирішили приготувати курку в духовці, то, напевно, намагаєтеся домогтися появи характерної підсмаженої скоринки, передають Патріоти України. Адже, завдяки цьому страва виходить неймовірно смачною і апетитною. До того ж це говорить про високий р...