Ці тюфтельки з гречки з грибами за смаком нічим не поступляться м'ясному варіанту. Не вірите? А ви спробуйте приготувати, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Гречку зварити до готовності й трохи посолити. Цибулю дрібно нашаткувати й обсмажити з грибами на сковорідці з олією 2-3 хвилини. Гречку і гриби з цибулею пропустити через м'ясорубку. Масу посолити й поперчити. Додати 2 столові ложки борошна і сформувати тюфтельки.
Обваляти в борошні й обсмажити на рослинній олії. Томатну пасту трохи розвести водою. Посолити. Викласти тюфтельки й тушкувати на середньому вогні ще 5 хвилин. Викласти на тарілку і посипати дрібно нашаткованою зеленню петрушки. Смачного!
Зіпсувати картопляне пюре може кожен. Достатньо допустити одну з трьох помилок і ваша страва буде і не смачною, і не корисною. Запам’ятайте, що не можна робити під час варіння пюре, аби наступного разу картопля була смачною, передають Патріоти України....
Сьогодні ми вам розповімо, як приготувати найсмачніший майонез, який відмінно підійде, як заправка до салатів, добавка до закусок та бутербродів, передають Патріоти України. Домашній майонез готується дуже буквально за лічені хвилини. Це можна зробити ...