Ці тюфтельки з гречки з грибами за смаком нічим не поступляться м'ясному варіанту. Не вірите? А ви спробуйте приготувати, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Гречку зварити до готовності й трохи посолити. Цибулю дрібно нашаткувати й обсмажити з грибами на сковорідці з олією 2-3 хвилини. Гречку і гриби з цибулею пропустити через м'ясорубку. Масу посолити й поперчити. Додати 2 столові ложки борошна і сформувати тюфтельки.
Обваляти в борошні й обсмажити на рослинній олії. Томатну пасту трохи розвести водою. Посолити. Викласти тюфтельки й тушкувати на середньому вогні ще 5 хвилин. Викласти на тарілку і посипати дрібно нашаткованою зеленню петрушки. Смачного!
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...