Ці тюфтельки з гречки з грибами за смаком нічим не поступляться м'ясному варіанту. Не вірите? А ви спробуйте приготувати, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Гречку зварити до готовності й трохи посолити. Цибулю дрібно нашаткувати й обсмажити з грибами на сковорідці з олією 2-3 хвилини. Гречку і гриби з цибулею пропустити через м'ясорубку. Масу посолити й поперчити. Додати 2 столові ложки борошна і сформувати тюфтельки.
Обваляти в борошні й обсмажити на рослинній олії. Томатну пасту трохи розвести водою. Посолити. Викласти тюфтельки й тушкувати на середньому вогні ще 5 хвилин. Викласти на тарілку і посипати дрібно нашаткованою зеленню петрушки. Смачного!
Кава - це не просто улюблений напій мільйонів, а й справжній джерело корисних речовин. Але чи всі види кави однаково корисні? Експерти впевнені: вибір правильного сорту та способу приготування може значно вплинути на ваше здоров’я, передають Патріоти У...
Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...