Не відірватися! Ніжний печінковий паштет для смачних бутербродів

Паштет із печінки смачний, корисний та поживний. Приготуйте за цим рецептом і смакуйте щодня. Його навіть ложкою хочеться їсти.передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування візьміть:

  • 1 кг курячої печінки
  • 200 мл молока
  • 2 цибулини
  • 2 морквини
  • 50 г вершкового масла
  • 400 мл вершків
  • мікс перців та сіль на смак

Печінку промийте, видаліть зайві плівки та залийте молоком.

Цибулю та моркву наріжте великими шматками та відправте на пательню, обсмажте протягом 5-7 хвилин.

Додайте печінку та шматочок вершкового масла, перемішайте.

Залийте вершками, поперчіть та посоліть

Готуйте на середньому вогні до готовності печінки протягом 8-10 хвилин.

Перекладіть в окрему чашу та добре перебийте блендером до однорідної консистенції.

Перекладіть у контейнер для зберігання, а краще відразу смакуйте!

Є секрет! Як варити яйця, щоб жовток був яскравим, а не сірим

неділя, 4 травень 2025, 13:10

Варені яйця – це джерело корисних речовин, швидкий сніданок та невід’ємний інгредієнт багатьох кулінарних страв, передають Патріоти України. Неприємність полягає лише в тому, що іноді при варінні яєць, особливо вкруту, замість яскравого як сонце жовтка...

А ви це знали? Навіщо досвідчені кулінари зберігають вершкове масло у банці з водою

неділя, 4 травень 2025, 12:10

Не всім відомий спосіб зберігання вершкового масла у банці з водою і що він дає, передають Патріоти України. Виявляється, ця хитрість рятує не тільки у тих випадках, коли немає холодильника. Таким чином ще можна покращити смакові якості продукту. Ця хи...