Паштет із печінки смачний, корисний та поживний. Приготуйте за цим рецептом і смакуйте щодня. Його навіть ложкою хочеться їсти.передають Патріоти України.
Для приготування візьміть:
Печінку промийте, видаліть зайві плівки та залийте молоком.
Цибулю та моркву наріжте великими шматками та відправте на пательню, обсмажте протягом 5-7 хвилин.
Додайте печінку та шматочок вершкового масла, перемішайте.
Залийте вершками, поперчіть та посоліть
Готуйте на середньому вогні до готовності печінки протягом 8-10 хвилин.
Перекладіть в окрему чашу та добре перебийте блендером до однорідної консистенції.
Перекладіть у контейнер для зберігання, а краще відразу смакуйте!
Серцево-судинні захворювання залишаються головною причиною смертності. Атеросклероз і гіпертонія можуть призвести до інфарктів і інсультів, тому профілактика життєво важлива, передають Патріоти України. Правильне харчування, фізична активність і включе...
З настанням сезону застуди та грипу багато хто починає активно вживати вітамін С, мед або напої з лимоном та імбиром, сподіваючись підсилити імунну систему. Але експерти попереджають: справжній захист організму залежить не від одного продукту чи добавк...