Не відірватися! Ніжний печінковий паштет для смачних бутербродів

Паштет із печінки смачний, корисний та поживний. Приготуйте за цим рецептом і смакуйте щодня. Його навіть ложкою хочеться їсти.передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування візьміть:

  • 1 кг курячої печінки
  • 200 мл молока
  • 2 цибулини
  • 2 морквини
  • 50 г вершкового масла
  • 400 мл вершків
  • мікс перців та сіль на смак

Печінку промийте, видаліть зайві плівки та залийте молоком.

Цибулю та моркву наріжте великими шматками та відправте на пательню, обсмажте протягом 5-7 хвилин.

Додайте печінку та шматочок вершкового масла, перемішайте.

Залийте вершками, поперчіть та посоліть

Готуйте на середньому вогні до готовності печінки протягом 8-10 хвилин.

Перекладіть в окрему чашу та добре перебийте блендером до однорідної консистенції.

Перекладіть у контейнер для зберігання, а краще відразу смакуйте!

Кава, яку обожнюють у Європі: Чим іспанський латте кращий за звичайний

вівторок, 4 листопад 2025, 7:45

Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....

Лише спробуйте! Як тверде сало зробити справжнім делікатесом

вівторок, 4 листопад 2025, 6:42

Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...