Не відірватися! Ніжний печінковий паштет для смачних бутербродів

Паштет із печінки смачний, корисний та поживний. Приготуйте за цим рецептом і смакуйте щодня. Його навіть ложкою хочеться їсти.передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування візьміть:

  • 1 кг курячої печінки
  • 200 мл молока
  • 2 цибулини
  • 2 морквини
  • 50 г вершкового масла
  • 400 мл вершків
  • мікс перців та сіль на смак

Печінку промийте, видаліть зайві плівки та залийте молоком.

Цибулю та моркву наріжте великими шматками та відправте на пательню, обсмажте протягом 5-7 хвилин.

Додайте печінку та шматочок вершкового масла, перемішайте.

Залийте вершками, поперчіть та посоліть

Готуйте на середньому вогні до готовності печінки протягом 8-10 хвилин.

Перекладіть в окрему чашу та добре перебийте блендером до однорідної консистенції.

Перекладіть у контейнер для зберігання, а краще відразу смакуйте!

Що додати у воду, щоб зберегти колір буряків під час варіння

неділя, 25 травень 2025, 12:07

Дуже часто борщ не набуває того самого яскраво-червоного кольору, завдяки якому виглядає неймовірно апетитно. Аналогічна проблема нерідко дається взнаки і при приготуванні салатів з буряком. Так, вінегрет не завжди виявляється яскравим та строкатим. На...

Що кухарі додають у воду, щоб покращити смак вареної картоплі

неділя, 25 травень 2025, 11:12

Важко знайти простіший гарнір, ніж відварена картопля. З приготуванням цієї страви без проблем справляються навіть кулінари-початківці. Однак на виході не завжди виходить страва, яка влаштовує домочадців, передають Патріоти України. Іноді картопля не в...