Хочеться освіжитися влітку або порадувати діток смачненьким – приготуйте морозиво. Літом дуже багато різноманітних фруктів, із яких можна зробити смачнюче морозиво. Навіть якщо ви хочете зробити морозиво взимку, а в морозильній камері засумували заморожені ягоди, теж підійде чудово. Цей рецепт дуже простий, тому готуйте та радуйте своїх близьких, передають Патріоти України.
Для приготування морозива з ягід знадобиться:
Будь-які ягоди (малина, полуниця, смородина тощо) – 400 г
Цукор – 250 г
Вода – 560 мл
Крохмаль – 2 ст.л.
Як приготувати ягідне морозиво?
1. Крохмаль розвести в 60 мл холодної води.
2. Із 400 мл води та цукру зварити сироп.
3. Решту 100 мл влити до ягід і подрібнити блендером в однорідне пюре.
4. Після того, як сироп закипів і проварився 2-3 хвилини, влити ягоди.
5. Довести до кипіння.
6. Влити тонкою цівочкою крохмаль, помішуючи довести до кипіння.
7. Зняти з вогню, накрити плівкою каструлю та охолодити до кімнатної температури.
8. Розлити у форми для морозива й відправити в морозилку на 12 годин.
9. Смакувати, охолоджуватись та насолоджуватися.
Смачного вам ягідного морозива!
Ти, напевно, і так майстер у приготуванні шашлику, але, як відомо, досконалості немає меж! Тому редакція Prostoway вирішила зайвий раз нагадати грубі помилки у приготуванні смаженого м’яса, які найчастіше називають відомі кухарі та професійні шашличник...
Багато хто думає, що потяг до солодощів чи фастфуду - це просто слабкість характеру або відсутність сили волі. Проте науковці доводять: деякі продукти можуть діяти на мозок так само, як наркотики, передають Патріоти України. Вони стимулюють систему вин...