Хочеться освіжитися влітку або порадувати діток смачненьким – приготуйте морозиво. Літом дуже багато різноманітних фруктів, із яких можна зробити смачнюче морозиво. Навіть якщо ви хочете зробити морозиво взимку, а в морозильній камері засумували заморожені ягоди, теж підійде чудово. Цей рецепт дуже простий, тому готуйте та радуйте своїх близьких, передають Патріоти України.
Для приготування морозива з ягід знадобиться:
Будь-які ягоди (малина, полуниця, смородина тощо) – 400 г
Цукор – 250 г
Вода – 560 мл
Крохмаль – 2 ст.л.
Як приготувати ягідне морозиво?
1. Крохмаль розвести в 60 мл холодної води.
2. Із 400 мл води та цукру зварити сироп.
3. Решту 100 мл влити до ягід і подрібнити блендером в однорідне пюре.
4. Після того, як сироп закипів і проварився 2-3 хвилини, влити ягоди.
5. Довести до кипіння.
6. Влити тонкою цівочкою крохмаль, помішуючи довести до кипіння.
7. Зняти з вогню, накрити плівкою каструлю та охолодити до кімнатної температури.
8. Розлити у форми для морозива й відправити в морозилку на 12 годин.
9. Смакувати, охолоджуватись та насолоджуватися.
Смачного вам ягідного морозива!
Ранкові звички можуть мати набагато більший вплив на здоров’я, ніж здається на перший погляд. Те, що ви їсте на сніданок, або відмова від нього, здатні змінити метаболізм, рівень енергії та ризик хронічних захворювань, передають Патріоти України. Навіт...
Кофеїн може змінювати реакцію бактерій на антибіотики та послаблювати їхню дію. Про це йдеться у новому дослідженні німецьких вчених, результати якого опублікували у науковому журналі PLOS Biology, пише Science Dialy, передають Патріоти України. Команд...