Не відірватися! Простий рецепт домашнього ароматного сала

Сало смачне, якщо його правильно приготувати. Найкраще приготувати його самому. Пропонуємо рецепт, за яким сало вийде ароматним, ніжним та стане ваше фаворитом. З магазинним його не порівняти, передають Патріоти України.

Які потрібно підготувати інгредієнти

Для приготування вам знадобиться:

  • сало — 1 кг;
  • часник — 5 зубчиків;
  • вода — 1 л;
  • сіль — 1 ст.л.;
  • спеції для соління сала;
  • духмяний перець — 6 шт.;
  • лаврове листя — 4 шт.

Як приготувати в домашніх умовах

Робота починається із чистки шкірки сала. Потім його нарізають довільними шматками на власний розсуд. В каструлю з водою додають прянощі, сало та доводять до кипіння, після чого варять 5 хвилин. Наступним в каструлю додаємо часник. Знімаємо з плити та чекаємо повного охолодження.

Готове сало перекладають в холодильник, де воно має пробути 12 годин. Найсмачніше, домашнє та ароматне — саме таким воно виходить. Спробуйте тепер з ним бутерброд. Такої смакоти в магазині ви точно не купите.

Червона пляма на яйці: Чи можна її їсти і чи небезпечна вона для здоров’я

понеділок, 15 грудень 2025, 23:10

Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...

Ви могли це не знати! Без якого інгредієнту не варто готувати тушковану капусту

понеділок, 15 грудень 2025, 9:57

Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...