Не відірватися! Простий рецепт смачних котлет з курячого фаршу

Є доволі багато варіантів приготування котлет. У кожної господині та професійного кухаря є свій секрет приготування. Й про них не одна стаття вже написана, передають Патріоти України.

Подробиці

Приготуйте котлети з курячого фаршу, за запропонованим нижче рецептом, ніжні, соковиті та смачні.

Продукти:

  • курячий фарш – 0,9 кг;
  • сіль – чайна ложка;
  • куряче яйце – 1 штука;
  • цибуля – 1 цибулина;
  • батон – 4 скибочки;
  • чорний перець – до смаку;
  • майонез (сметана) – 3 столові ложки;
  • сметана (вершки) – 200 мл.

Покрокове приготування

  1. Фарш викладіть у зручну ємність. Додайте яйце, майонез (сметану), посоліть та поперчіть. Інгредієнти ретельно перемішайте ложкою. На цьому приготування фаршу завершено.
  2. Поставте сковороду на вогонь, налийте трішки олії, та розігрійте. Викладіть на сковороду столовою ложкою котлетки і надайте їм форму.
  3. Обсмажте з обох сторін, лише трохи підрум’янивши їх. Тому в середньому кожен бік обсмажте по 1 хв.
  4. Потім заготівлі котлет викладіть у вок. Туди додайте сметану (вершки). Вок поставте на невеликий вогонь на 15 хв.
  5. Поки котлети тушкуються, можна приготувати гарнір. З такими котлетами чудово поєднуються спагетті.

Червона пляма на яйці: Чи можна її їсти і чи небезпечна вона для здоров’я

понеділок, 15 грудень 2025, 23:10

Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...

Ви могли це не знати! Без якого інгредієнту не варто готувати тушковану капусту

понеділок, 15 грудень 2025, 9:57

Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...