Не відірватися! Пухкі бублики із сирного тіста - неймовірна смакота

Якщо вдома залежався сир, а ви не знаєте, що з нього приготувати, то цей рецепт саме для вас. Дуже смачна й поживна випічка замість фаст-фуду, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти
250 г кисломолочного сиру
1 яйце й 1 білок
0,5 ч. л. солі
100 г твердого сиру
100 г борошна
0,5 ч. л. розпушувача

Кисломолочний сир змішайте з яйцем та тертим сиром. Не забудьте посолити. Додайте до цієї суміші борошно та розпушувач й замісіть м’якеньке тісто. Поставтетісто на 15-20 хвилин у холодильник. Після цього розділіть його на 8 частин, сформуйте з них такі ковбаски та скрутіть їх у формі бублика.

Викладіть ці бублики на деко, застелене пергаментом. Зверху змастіть їх жовтком, збитим з молоком й посипте кунжутом. Випікайте при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин до золотистого кольору.

Джерело: ПростоВей

Чому смажена картопля не хрумтить? Є бабусина хитрість

субота, 5 жовтень 2024, 11:12

Смажена картопля є улюбленою стравою багатьох, передають Патріоти України. Готується вона просто і швидко. Проте не всі господині можуть похвалитися тим, що картопля виходить хрусткою, а не більше схожою на кашу. Це відбувається у разі, якщо порушити т...

Лише спробуйте! Фарширований перець вийде набагато смачнішим, якщо використати цей несподіваний інгредієнт

субота, 5 жовтень 2024, 10:12

Величезна популярність фаршированих перців пояснюється дуже просто, адже страва виходить смачною та поживною. Крім того, його приготування зазвичай не викликає труднощів, передають Патріоти України. Так, достатньо додати в фарш зварений рис і засмажку,...