Не відірватися! Шеф-кухарі поділилися секретом найсмачніших сирників з начинкою на сніданок

В кожної господині свої секрети приготування сирників. І вони безумовно смачні. А можна їх зробити такими, що взагалі всі будуть в захваті. Читайте детальніше далі рецепт та що треба додати до сирників, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Потрібно підготувати такі компоненти:

  • кисломолочний сир — 500 г;
  • яблуко — 1 шт.;
  • яйця — 2 шт.;
  • цукор — 75 г;
  • кориця — ⅓ ч.л.;
  • борошно — 80-100 г;
  • олія.

Як приготувати

Приготуйте тісто для сирників звичайним способом. Сир змішайте з цукром, борошном, яйцями. багато цукру не кладіть, бо він буде плавитися, а сирники від цього розвалюватися. Борошно можна брати не пшеничне, а рисове, тоді сирники будуть ще ніжнішими.

Головний секрет цих сирників в яблучній добавці. Яблука треба нарізати тонкими скибками. Посипте їх корицею та добре вимішайте.

Яблука треба вкласти в сирники. А тепер просто розігрійте сковороду з олією та обсмажте заготівлі. Подавати сирники найсмачніше з йогуртом, сметаною або джемом. Смачного!

Доступний всім! Названо напій, який рятує серце

понеділок, 8 грудень 2025, 11:44

Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...

Японський секрет ідеального рису: Як приготувати, щоб він не злипався

понеділок, 8 грудень 2025, 8:15

Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.