Не відірватися! Шеф-кухарі поділилися секретом найсмачніших сирників з начинкою на сніданок

В кожної господині свої секрети приготування сирників. І вони безумовно смачні. А можна їх зробити такими, що взагалі всі будуть в захваті. Читайте детальніше далі рецепт та що треба додати до сирників, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Потрібно підготувати такі компоненти:

  • кисломолочний сир — 500 г;
  • яблуко — 1 шт.;
  • яйця — 2 шт.;
  • цукор — 75 г;
  • кориця — ⅓ ч.л.;
  • борошно — 80-100 г;
  • олія.

Як приготувати

Приготуйте тісто для сирників звичайним способом. Сир змішайте з цукром, борошном, яйцями. багато цукру не кладіть, бо він буде плавитися, а сирники від цього розвалюватися. Борошно можна брати не пшеничне, а рисове, тоді сирники будуть ще ніжнішими.

Головний секрет цих сирників в яблучній добавці. Яблука треба нарізати тонкими скибками. Посипте їх корицею та добре вимішайте.

Яблука треба вкласти в сирники. А тепер просто розігрійте сковороду з олією та обсмажте заготівлі. Подавати сирники найсмачніше з йогуртом, сметаною або джемом. Смачного!

Що додати в пельмені, щоб вони були ще смачнішими

п’ятниця, 21 березень 2025, 18:15

Для того, щоб пельмені вийшли смачними, мало просто відварити їх у воді і подати з майонезом: такий варіант підходить тільки для зовсім лінивих людей. Існують лайфхаки, які можуть допомогти перетворити навіть магазинний напівфабрикат на неймовірно смач...

Не робіть помилок! Чому не піднімається дріжджове тісто

п’ятниця, 21 березень 2025, 17:47

Дріжджове тісто – основа для ароматного хліба, пухких булочок і ніжних пиріжків. Проте навіть у досвідчених господинь іноді трапляється так, що тісто не піднімається, стає щільним і важким. Це може зіпсувати не лише настрій, а й заплановану випічку. Го...