Не відірватися! Смачна піца з листково-дріжджового тіста - перекус нашвидкуруч


Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти

  • 500 г тіста листково-дріжджового
  • салямі нарізна
  • 3 ст. л кукурудзи
  • 1 перець болгарський
  • 3-4 ст.л. кетчупу
  • 3 ст. л. крем-сиру
  • Олія або масло для змащення

Приготування

Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та розріжте на шматочки довільної форми. Візьміть посудину й змішайте кетчуп з крем-сиром. Натріть на крупну тертку твердий сир та наріжте перець тоненькими шматочками.

Змастіть деко олією й викладіть на нього шматочки тіста. Потім змастіть тісто соусом та викладіть на нього всю начинку: перець, кукурудзу, ковбасу, сир. Поставте у духовку випікати при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин. Смачного!

Є секрет! Як варити яйця, щоб жовток був яскравим, а не сірим

неділя, 4 травень 2025, 13:10

Варені яйця – це джерело корисних речовин, швидкий сніданок та невід’ємний інгредієнт багатьох кулінарних страв, передають Патріоти України. Неприємність полягає лише в тому, що іноді при варінні яєць, особливо вкруту, замість яскравого як сонце жовтка...

А ви це знали? Навіщо досвідчені кулінари зберігають вершкове масло у банці з водою

неділя, 4 травень 2025, 12:10

Не всім відомий спосіб зберігання вершкового масла у банці з водою і що він дає, передають Патріоти України. Виявляється, ця хитрість рятує не тільки у тих випадках, коли немає холодильника. Таким чином ще можна покращити смакові якості продукту. Ця хи...