
Приготувати таку страву просто, і смакувати буде всій сім’ї, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
- картопля – 6 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- часник – 2 зуб.;
- сметана жирна – 3-4 ст. л.;
- сир твердий – 100 г;
- сушений кріп – 1 ст. л.
- сіль, перець – за смаком.
Рецепт приготування:
- Твердий сир натерти на дрібній тертці.
- Часник подрібнити.
- Розділити сир на дві частини.
- Одну з цих частин змішати з кропом та яйцем, а другу – з яйцем, сметаною та часником.
- Картоплю натерти та змішати з другою частиною сиру.
- До картопляної суміші додати спеції за смаком.
- У форму для випічки (діаметром 26 см), перекласти картопляну суміш.
- Другим шаром – сирну суміш з кропом та яйцем.
- Розігріти духовку.
- Запікати 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного!
За словами експертів, секрет хрустких країв і ніжного жовтка криється у правильному виборі сковорідки та декількох простих прийомах. Якщо ви смажите яйця на неправильній сковорідці, навіть найсвіжіші яйця можуть зіпсуватися — метал має мікротріщини, ку...
Звичайне картопляне пюре - це класика, яку люблять майже всі. Проте, щоб воно було справді ніжним, кремовим і ресторанного рівня, варто знати кілька секретів від професійних кухарів. Стюарт, шеф-кухар ресторану Nanna Tate, поділився простими порадами, ...