Приготувати таку страву просто, і смакувати буде всій сім’ї, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
- картопля – 6 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- часник – 2 зуб.;
- сметана жирна – 3-4 ст. л.;
- сир твердий – 100 г;
- сушений кріп – 1 ст. л.
- сіль, перець – за смаком.
Рецепт приготування:
- Твердий сир натерти на дрібній тертці.
- Часник подрібнити.
- Розділити сир на дві частини.
- Одну з цих частин змішати з кропом та яйцем, а другу – з яйцем, сметаною та часником.
- Картоплю натерти та змішати з другою частиною сиру.
- До картопляної суміші додати спеції за смаком.
- У форму для випічки (діаметром 26 см), перекласти картопляну суміш.
- Другим шаром – сирну суміш з кропом та яйцем.
- Розігріти духовку.
- Запікати 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного!
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...