Пропонуємо до вашої уваги рецепт приготування цікавої страви. Оригінальні м’ясні їжачки з картоплею під сиром, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування
1. В м’ясний фарш додаємо цибулю, часник, яйце, сіль, перець, відварений рис і все перемішуємо.
2.Формуємо у вигляді кульок, викладаємо на деко, вільні місця заповнюємо картоплею.
3. Солимо картоплюя за смаком, зверху посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку (190 градусів) на 30-40 хвилин. Смачного!
Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України. Для баг...
Приготувати ароматні та соковиті рибні котлети з підливою просто, може вийти корисна страва, яку можна їсти з гарніром і без. Котлети ніжні, тримають форму і мають чудову підливу після тушкування, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Очищену моркв...