Пропонуємо до вашої уваги рецепт приготування цікавої страви. Оригінальні м’ясні їжачки з картоплею під сиром, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування
1. В м’ясний фарш додаємо цибулю, часник, яйце, сіль, перець, відварений рис і все перемішуємо.
2.Формуємо у вигляді кульок, викладаємо на деко, вільні місця заповнюємо картоплею.
3. Солимо картоплюя за смаком, зверху посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку (190 градусів) на 30-40 хвилин. Смачного!
Багато хто любить готувати солянку та їсти, передають Патріоти України. Перевага страви також полягає в тому, що вона не має суворої рецептури – список інгредієнтів може змінюватися в залежності від смакових уподобань та наявності тих чи інших продукті...
Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом. Хіба можна таке лишати на тарілці, передають Патріоти України. Підготуйте такий перелік:. Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільцям...