Пропонуємо до вашої уваги рецепт приготування цікавої страви. Оригінальні м’ясні їжачки з картоплею під сиром, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування
1. В м’ясний фарш додаємо цибулю, часник, яйце, сіль, перець, відварений рис і все перемішуємо.
2.Формуємо у вигляді кульок, викладаємо на деко, вільні місця заповнюємо картоплею.
3. Солимо картоплюя за смаком, зверху посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку (190 градусів) на 30-40 хвилин. Смачного!
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...
Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...