Фаршировані печериці, красива й смачна закуска наче з ресторану. На приготування йде 1 година часу. Спробуйте, вам сподобається, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Відваріть куряче філе, тим часом наріжте цибулю й натріть моркву. Підсмажте цибулю до золотистого кольору, додайте натерту моркву й протушкуйте ще 5-7 хвилин. Видаліть у грибів ніжки й наріжте їх дрібненькими кубиками.
Додайте нарізані ніжки до моркви з цибулею, поперчіть, посоліть й тушкуйте протягом 5 хвилин. Наріжте дрібненько відварене філе, натріть на дрібній тертці сир й з’єднайте засмажку з сиром та філе, перемішайте все разом.
Трішки сиру треба залишити на посипку зверху. Наповніть грибні шапочки начинкою, посипте зверху натертим сиром. Смачного!
Всі ми звикли до того, що їжу в будь-який момент можна дуже швидко розігріти за допомогою мікрохвильовки, плити, духовки або пароварки. Але потрібно обов'язково знати, що є продукти, які категорично не можна повторно розігрівати, оскільки вони можуть с...
Мікрохвильовка – абсолютно незамінний кухонний гаджет, який дуже спрощує процеси підготовки їжі. Але, потрібно знати, що не всі продукти можна розігрівати в мікрохвильовці, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, завд...