Фаршировані печериці, красива й смачна закуска наче з ресторану. На приготування йде 1 година часу. Спробуйте, вам сподобається, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Відваріть куряче філе, тим часом наріжте цибулю й натріть моркву. Підсмажте цибулю до золотистого кольору, додайте натерту моркву й протушкуйте ще 5-7 хвилин. Видаліть у грибів ніжки й наріжте їх дрібненькими кубиками.
Додайте нарізані ніжки до моркви з цибулею, поперчіть, посоліть й тушкуйте протягом 5 хвилин. Наріжте дрібненько відварене філе, натріть на дрібній тертці сир й з’єднайте засмажку з сиром та філе, перемішайте все разом.
Трішки сиру треба залишити на посипку зверху. Наповніть грибні шапочки начинкою, посипте зверху натертим сиром. Смачного!
Пельмені – це проста страва, яка чудово рятує, якщо треба швидко приготувати обід або вечерю. Зварити чи посмажити напівфабрикат може навіть школяр. Але деякі господині воліють готувати пельмені самостійно, щоб тішити домочадців більш натуральною та см...
Чорний і зелений чай відрізняються за смаком, хімічним складом і своїми властивостями, хоча виготовляються з однієї рослини – Camellia sinensis. Різниця створюється завдяки способу обробки: зелений чай мінімально ферментують, а чорний проходить повну ф...