
Фаршировані печериці, красива й смачна закуска наче з ресторану. На приготування йде 1 година часу. Спробуйте, вам сподобається, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Відваріть куряче філе, тим часом наріжте цибулю й натріть моркву. Підсмажте цибулю до золотистого кольору, додайте натерту моркву й протушкуйте ще 5-7 хвилин. Видаліть у грибів ніжки й наріжте їх дрібненькими кубиками.
Додайте нарізані ніжки до моркви з цибулею, поперчіть, посоліть й тушкуйте протягом 5 хвилин. Наріжте дрібненько відварене філе, натріть на дрібній тертці сир й з’єднайте засмажку з сиром та філе, перемішайте все разом.
Трішки сиру треба залишити на посипку зверху. Наповніть грибні шапочки начинкою, посипте зверху натертим сиром. Смачного!
Ківі - це фрукт, який отримав всесвітнє визнання завдяки своїм дивовижним перевагам для здоров'я. Він низькокалорійний, що робить його ідеальним вибором для тих, хто стежить за своєю вагою, а також для діабетиків. Однак це лише початок його переваг. Кі...
Ріпаковий мед - це справжній скарб. Особливо варто звернути на нього увагу людям похилого віку, пише Onet dom, передають Патріоти України. Такий мед має світлий, солом'яний колір та ніжну консистенцією. Його м'який смак задовольнить навіть найвибагливі...