Не відірватися! Такий печінковий паштет ви ще не куштували

Печінка є специфічним продуктом. Будемо відверті, але не всі люблять її готувати. Це особистий вибір кожного, але паштет за цим рецептом виходить фантастично смачний. Не вірите? Спробуйте приготувати!передають Патріоти України.

Інгредієнти

Продукти для приготування:

  • теляча печінка — 200 г;
  • свиняча печінка — 200 г;
  • копчена грудинка — 150 г;
  • шинка — 150 г;
  • черствий білий хліб — 3 скибки;
  • свинячий жир або смалець — 1 ст.л.;
  • чорний та духмяний перець;
  • кмин;
  • гірчиця;
  • сіль.

Як приготувати

Почніть з печінки. Її треба почистити від жовчних протоків. Далі її потрібно приготувати. Є два способи. Перший — це змастити деко жиром та запекти її. Другий — посмажити на сковороді на жирі. Коли печінка охолоне, наріжте її на шматки для подальшої обробки.

Отже, шматки печінки, грудинку та шинку, хліб двічі пропустіть через м’ясорубку або ретельно перебийте блендером. Посоліть, додайте спеції та гірчицю.

Такий паштет можна використовувати як самостійну складову для холодного типу вечерь, так і для бутербродів. Подавати можна, прикрасивши звареними в круту яйцями, скибками солодкого перцю, соленими огірками чи помідорами. Смачного!

Справжня чи підробка? ТОП-5 секретів, які допоможуть не помилитися у виборі кави

вівторок, 7 жовтень 2025, 10:45

Справжня кава може кардинально відрізнятися від підробленої за смаком, ароматом і виглядом. Щоб не купити фальсифікат, зверніть увагу на кілька факторів, передають Патріоти України. 1. Запах Справжня кава має насичений аромат, який зберігається навіть...

Як зробити каву неймовірною: ТОП спецій, які варто додати

вівторок, 7 жовтень 2025, 9:55

Додавання спецій у каву може не лише змінити її смак, а й підсилити користь для організму, передають Патріоти України. Кориця Надає теплий аромат і допомагає стабілізувати рівень цукру в крові. Кардамон Додає східного акценту, покращує травлення та о...