Печінка є специфічним продуктом. Будемо відверті, але не всі люблять її готувати. Це особистий вибір кожного, але паштет за цим рецептом виходить фантастично смачний. Не вірите? Спробуйте приготувати!передають Патріоти України.
Продукти для приготування:
Почніть з печінки. Її треба почистити від жовчних протоків. Далі її потрібно приготувати. Є два способи. Перший — це змастити деко жиром та запекти її. Другий — посмажити на сковороді на жирі. Коли печінка охолоне, наріжте її на шматки для подальшої обробки.
Отже, шматки печінки, грудинку та шинку, хліб двічі пропустіть через м’ясорубку або ретельно перебийте блендером. Посоліть, додайте спеції та гірчицю.
Такий паштет можна використовувати як самостійну складову для холодного типу вечерь, так і для бутербродів. Подавати можна, прикрасивши звареними в круту яйцями, скибками солодкого перцю, соленими огірками чи помідорами. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...