Не відірватися! Ця намазка зі скумбрії така, що захочете їсти її ложками

Намазки — найкраща кулінарна історія, бо готується швидко, всім подобається та миттєво все з’їдається. Якщо ви любите рибу, тоді цей рецепт вам сподобається. Пропонуємо його зберегти в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні наступні компоненти:

  • скумбрія — 3 шт.;
  • часник — 6 зубків;
  • чорний мелений перець — ⅓ ч.л.;
  • сіль — 0,5 ч.л.;
  • гірчиця — 20 г;
  • сметана — 100 г;
  • масло — 30 г;
  • цибуля — 100 г.

Як приготувати

Візьміть три свіжих скумбрії. Форму для випікання вистеліть фольгою. Покладіть риби. Вкиньте до них часник. Загорніть фольгу та поставте випікатися на 40 хвилин при температурі 180 градусах.

Розберіть рибу. Покладіть в блендер разом з часником. Додайте чорний мелений перець та сіль, гірчицю, сметану. Перебийте.

Розігрійте сковороду та покладіть вершкове масло. Висипте для підсмаження подрібнену цибулю. На це треба біля 5 хвилин. Додайте в блендерну масу. Змішайте.

Така намазка виходить настільки смачна, що ви захочете її їсти ложками та не зупинятися. Смачного!

Є секрет! Як варити яйця, щоб жовток був яскравим, а не сірим

неділя, 4 травень 2025, 13:10

Варені яйця – це джерело корисних речовин, швидкий сніданок та невід’ємний інгредієнт багатьох кулінарних страв, передають Патріоти України. Неприємність полягає лише в тому, що іноді при варінні яєць, особливо вкруту, замість яскравого як сонце жовтка...

А ви це знали? Навіщо досвідчені кулінари зберігають вершкове масло у банці з водою

неділя, 4 травень 2025, 12:10

Не всім відомий спосіб зберігання вершкового масла у банці з водою і що він дає, передають Патріоти України. Виявляється, ця хитрість рятує не тільки у тих випадках, коли немає холодильника. Таким чином ще можна покращити смакові якості продукту. Ця хи...