Крильця за цим рецептом виходять апетитними та смачними. І в гарячому, і в холодному вигляді сподобаються вашій родині обо гостям. За рахунок гірчично-медового маринаду м’ясо вийде ніжним та з неповторним смаком, передають Патріоти України.
М’ясо промити під проточною холодною водою. Кожне крильце розрізати по суглобах на три частини. Найменшу частинку крильця не використовуйте. Покладіть крила в миску. Додайте сіль, гірчицю, соєвий соус і мед.
Додайте паприку, краще використовувати копчену паприку. Ця приправа надасть крильцям красивий колір та неперевершений аромат.
Добре змішайте інгредієнти. Бажано залишити маринувати щонайменше на 1 годину – так крильця вийдуть набагато смачнішими! Потім покладіть м’ясо в форму для випічки.
Накрийте фольгою і відправте в духовку. Через 50 хвилин фольгу потрібно зняти, щоб крильця підрум’янились і набули хрусткої скоринки. Випікайте в духовці ще 40 хвилин при 180 градусах.
Крильця можна подавати з сметанно-часниковим соусом, майонезом із кетчупом, майонезом із соєвим соусом, гранатовиим соусом або гірчицею. Смачного!
Приготувати швидко печериці дуже просто. Всього 7 хвилин вашого часу та у вас буде смачна закуска. Потрібно тільки зробити маринад з поданих інгредієнтів, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. В глибоку сковороду викладіть всі подані інгр...
Смажена картопля здається простою стравою, але зробити її по-справжньому смачною вдається не всім. Часто овоч виходить дуже м'яким, без апетитної скоринки. Але є один простий трюк, який змінить усе. І головне – для нього не потрібні дорогі продукти чи ...