Не відірватися! Запечені печериці з сиром та горіхами

Часто печериці запікають із м’ясом чи фаршем, а ви спробуйте з волоськими горіхами та кисломолочним й твердим сиром. Це неймовірно смачна закуска для святкового столу, передають Патріоти України.

Подробиці

Печериці протріть сухою серветкою, обріжте ніжки, викладіть шапочки донизу на деко. Кількість беріть таку, як потрібна вам для святкового столу, щоб не залишалися на два дні для доїдання.

У глибокій мисочці змішайте порізані грибні ніжки з кисломолочним і горіхами (пропорція тут проста: на 100 г грибних ніжок по 100 г інших інгредієнтів). Змішайте все і викладіть у кожну грибну шапочку. Запікайте при температурі 180 градусів протягом 15 хвилин, а потім викладіть твердий сир і запікайте ще 5 хвилин при 200 градусах.

Це варто знати! Чи зневоднює нас кава

вівторок, 16 грудень 2025, 23:10

Для багатьох із нас аромат кави вранці є одним із найефективніших способів розпочати день. Однак коли ми тягнемося до улюбленої чашки гарячого напою, тихий голос в глибині свідомості повторює попередження про те, що кава нібито вимиває воду з організму...

А ви це знали? Не в холодильнику: Ось де зберігати шоколад, щоб він довго залишався смачним

вівторок, 16 грудень 2025, 19:10

Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...