Звичайні деруни готують навіть у Франції. Назва такої страви змінена і називаються вони там «рості». Відрізняється страва і за процесом приготування, і за смаковими якостями, передають Патріоти України.
Для приготування необхідно натерти на великій тертці 5-6 середніх картоплин. Отриману масу необхідно віджати від зайвої рідини.
До картоплі додають 1-2 яйця, 150 г натертого сиру та подрібнену грудинку. Можна додати інші копченості, головне не переборщити з ними, так як м’ясний компонент потрібен для аромату. Також можна додати подрібнену цибулю, яка додасть готовій страви соковитості.
За бажання можна посолити і поперчити інгредієнти. Спочатку страві вистачить солі від сиру.
Готову суміш необхідно залишити осторонь, щоб картопля ввібрала аромат інших інгредієнтів.
Після цього необхідно сформувати картопляні оладки обсмажити їх по 10-15 хвилин з кожного боку. Готові рості подають із зеленим салатом, прикрасивши зеленню.
Смачного!
Відомо, що заморожене вершкове масло досить довго розтає, передають Патріоти України. Якщо ж ви поспішаєте, бажаючи приступити до приготування випічки або бутербродів, то у вас немає зайвої години на очікування. Тому можна використати хитрі способи, як...
Чудова страва для холодного осіннього дня – гороховий суп, передають Патріоти України. Крім того, горох є важливою частиною збалансованого харчування. Фахівці рекомендують готувати різні страви на основі цього смачного, корисного та бюджетного продукту...