Не відірватися! Як приготувати смачні деруни по-французьки

Звичайні деруни готують навіть у Франції. Назва такої страви змінена і називаються вони там «рості». Відрізняється страва і за процесом приготування, і за смаковими якостями, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування необхідно натерти на великій тертці 5-6 середніх картоплин. Отриману масу необхідно віджати від зайвої рідини.

До картоплі додають 1-2 яйця, 150 г натертого сиру та подрібнену грудинку. Можна додати інші копченості, головне не переборщити з ними, так як м’ясний компонент потрібен для аромату. Також можна додати подрібнену цибулю, яка додасть готовій страви соковитості.

За бажання можна посолити і поперчити інгредієнти. Спочатку страві вистачить солі від сиру.

Готову суміш необхідно залишити осторонь, щоб картопля ввібрала аромат інших інгредієнтів.

Після цього необхідно сформувати картопляні оладки обсмажити їх по 10-15 хвилин з кожного боку. Готові рості подають із зеленим салатом, прикрасивши зеленню.

Смачного!

Лише спробуйте! Цей салат з курячими серцями стане частим гостем на вашому столі

понеділок, 20 січень 2025, 19:14

Курячі серця є недооціненими. Їх частіше тушкують, додають в начинки для пиріжків, але з ними можна приготувати і смачний салат на вечерю. Це проста страва, яка стане однією з улюблених в вашому домашньому меню, передають Патріоти України. Вам знадобля...

Смакота! Ніжний сирник із курагою, що тане у роті, як суфле

понеділок, 20 січень 2025, 18:14

Якщо ви не любите довго виробляти сирники і смажити по черзі на сковорідці, то зробіть його у духовці, а потім поріжте порційно. Смак буде неймовірно ніжним і, дійсно, схожим на повітряне суфле, передають Патріоти України. На 500 г кисломолочного сиру ...