Якщо ми купуємо готову солону рибу, то можемо зіткнутися переважно лише з однією проблемою – надлишок солі. Інші недоліки, як правило, відсутні. Однак багато господинь люблять солити рибу самі. Завдяки цьому можна надати потрібного відтінку смаку і вибрати продукт високої якості.
Але при домашньому засолюванні часом виникає неприємний сюрприз – риба гірчить.
З чим це може бути пов’язано
Як виявилося, не найприємніший присмак гіркоти стає причиною додавання цибулі. Цей овоч часто використовується як основний компонент при засолюванні.
Без цибулі обійтися важко.
Якщо ви хочете захиститися від присмаку гіркоти, то цього досягти не так вже й складно. Існує кілька способів вирішення проблеми. Наприклад, вже подрібнену цибулю потрібно обдати окропом.
Ця хитрість допоможе позбутися гіркоти.
Якщо такий варіант вам не подобається, то цибулю можна залишити в холодильнику на 15 хвилин. Це також допоможе покращити її смакові якості.
Під час і після приготування випічки багато досвідчених господинь роблять дії, які можуть здивувати кулінарів-початківців. Однак ці процедури дають цікаві результати: страва стає красивішою та смачнішою. Одною із таких корисних дій є покриття поверхні ...
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають ...