
Якщо ми купуємо готову солону рибу, то можемо зіткнутися переважно лише з однією проблемою – надлишок солі. Інші недоліки, як правило, відсутні. Однак багато господинь люблять солити рибу самі. Завдяки цьому можна надати потрібного відтінку смаку і вибрати продукт високої якості.
Але при домашньому засолюванні часом виникає неприємний сюрприз – риба гірчить.
З чим це може бути пов’язано
Як виявилося, не найприємніший присмак гіркоти стає причиною додавання цибулі. Цей овоч часто використовується як основний компонент при засолюванні.
Без цибулі обійтися важко.
Якщо ви хочете захиститися від присмаку гіркоти, то цього досягти не так вже й складно. Існує кілька способів вирішення проблеми. Наприклад, вже подрібнену цибулю потрібно обдати окропом.
Ця хитрість допоможе позбутися гіркоти.
Якщо такий варіант вам не подобається, то цибулю можна залишити в холодильнику на 15 хвилин. Це також допоможе покращити її смакові якості.
Варені яйця - улюблена страва багатьох. До того ж, вони є гарним джерелом білка, а спосіб їх приготування не передбачає використання олії, що робить цей продукт ще більш корисним, передають Патріоти України. Єдиним недоліком є те, що їх важко чистити. ...
Секрет довгого життя може ховатися у вашому харчуванні. Доктор Тадеуш Олещук стверджує, що п’ять простих і доступних продуктів реально підтримують здоров’я і можуть уповільнити процес старіння, передають Патріоти України. Серед них:. Буряк — багатий кл...