Якщо ми купуємо готову солону рибу, то можемо зіткнутися переважно лише з однією проблемою – надлишок солі. Інші недоліки, як правило, відсутні. Однак багато господинь люблять солити рибу самі. Завдяки цьому можна надати потрібного відтінку смаку і вибрати продукт високої якості.
Але при домашньому засолюванні часом виникає неприємний сюрприз – риба гірчить.
З чим це може бути пов’язано
Як виявилося, не найприємніший присмак гіркоти стає причиною додавання цибулі. Цей овоч часто використовується як основний компонент при засолюванні.
Без цибулі обійтися важко.
Якщо ви хочете захиститися від присмаку гіркоти, то цього досягти не так вже й складно. Існує кілька способів вирішення проблеми. Наприклад, вже подрібнену цибулю потрібно обдати окропом.
Ця хитрість допоможе позбутися гіркоти.
Якщо такий варіант вам не подобається, то цибулю можна залишити в холодильнику на 15 хвилин. Це також допоможе покращити її смакові якості.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...