Квашена капуста – це улюблений салат осінньо-зимового періоду, який не тільки має приємні смакові якості, але й зміцнює імунітет, передають Патріоти України.
Багато господинь готують його десятиліттями, але не знають однієї маленької хитрощі навіщо додається мед. Далеко не кожен кулінар здогадається, що при приготуванні смачної закуски потрібно вводити цей незвичайний інгредієнт.
Приємний смак
На перший погляд справедливо може здатися, що характерний смак квашеної капусти буде зіпсований, якщо додати рецепт настільки солодкий компонент. Тому просто спробуйте приготувати з цим цікавим компонентом. Квашена капуста вийде більш вишуканою та ніжною.
Колір
Мало хто знає про те, що використання меду дозволяє зберегти гарне забарвлення готової капусти. Для позитивного ефекту достатньо ввести лише одну ложку меду на трилітрову банку. Решту рецепта змінювати не потрібно.
Збільшує термін придатності
Багато хто вживає мед для зміцнення імунітету і якнайшвидшого одужання при застуді, оскільки препарат пригнічує активність патогенної флори.
Тому введення компонента до складу квашеної капусти дозволить збільшити термін придатності у природний спосіб без використання шкідливих хімічних добавок.Квашена капуста – це улюблений салат осінньо-зимового періоду, який не тільки має приємні смакові якості, але й зміцнює імунітет.
Багато господинь готують його десятиліттями, але не знають однієї маленької хитрощі навіщо додається мед. Далеко не кожен кулінар здогадається, що при приготуванні смачної закуски потрібно вводити цей незвичайний інгредієнт.
Приємний смак
На перший погляд справедливо може здатися, що характерний смак квашеної капусти буде зіпсований, якщо додати рецепт настільки солодкий компонент. Тому просто спробуйте приготувати з цим цікавим компонентом. Квашена капуста вийде більш вишуканою та ніжною.
Колір
Мало хто знає про те, що використання меду дозволяє зберегти гарне забарвлення готової капусти. Для позитивного ефекту достатньо ввести лише одну ложку меду на трилітрову банку. Решту рецепта змінювати не потрібно.
Збільшує термін придатності
Багато хто вживає мед для зміцнення імунітету і якнайшвидшого одужання при застуді, оскільки препарат пригнічує активність патогенної флори. Тому введення компонента до складу квашеної капусти дозволить збільшити термін придатності у природний спосіб без використання шкідливих хімічних добавок.
Кожна друга господиня зустрічала в упаковці з крупою, яка декілька тижнів була відкрита, сліди шкідників (міль, личинки, черв’яки). Неприємних гостей на кухні треба ліквідувати, а крупи зберігати так, щоб проблема більше не заводилася, передають Патріо...
Є перші страви, які треба варити у великих каструлях і на кілька днів (звичайно ж мається на увазі борщ чи розсольник), а є ті, що смачні саме у свіжому вигляді. Приготував та з’їв, передають Патріоти України. Як правило, свіжі супи готуються лише з кі...