
Квашена капуста – це улюблений салат осінньо-зимового періоду, який не тільки має приємні смакові якості, але й зміцнює імунітет, передають Патріоти України.
Багато господинь готують його десятиліттями, але не знають однієї маленької хитрощі навіщо додається мед. Далеко не кожен кулінар здогадається, що при приготуванні смачної закуски потрібно вводити цей незвичайний інгредієнт.
Приємний смак
На перший погляд справедливо може здатися, що характерний смак квашеної капусти буде зіпсований, якщо додати рецепт настільки солодкий компонент. Тому просто спробуйте приготувати з цим цікавим компонентом. Квашена капуста вийде більш вишуканою та ніжною.
Колір
Мало хто знає про те, що використання меду дозволяє зберегти гарне забарвлення готової капусти. Для позитивного ефекту достатньо ввести лише одну ложку меду на трилітрову банку. Решту рецепта змінювати не потрібно.
Збільшує термін придатності
Багато хто вживає мед для зміцнення імунітету і якнайшвидшого одужання при застуді, оскільки препарат пригнічує активність патогенної флори.
Тому введення компонента до складу квашеної капусти дозволить збільшити термін придатності у природний спосіб без використання шкідливих хімічних добавок.Квашена капуста – це улюблений салат осінньо-зимового періоду, який не тільки має приємні смакові якості, але й зміцнює імунітет.
Багато господинь готують його десятиліттями, але не знають однієї маленької хитрощі навіщо додається мед. Далеко не кожен кулінар здогадається, що при приготуванні смачної закуски потрібно вводити цей незвичайний інгредієнт.
Приємний смак
На перший погляд справедливо може здатися, що характерний смак квашеної капусти буде зіпсований, якщо додати рецепт настільки солодкий компонент. Тому просто спробуйте приготувати з цим цікавим компонентом. Квашена капуста вийде більш вишуканою та ніжною.
Колір
Мало хто знає про те, що використання меду дозволяє зберегти гарне забарвлення готової капусти. Для позитивного ефекту достатньо ввести лише одну ложку меду на трилітрову банку. Решту рецепта змінювати не потрібно.
Збільшує термін придатності
Багато хто вживає мед для зміцнення імунітету і якнайшвидшого одужання при застуді, оскільки препарат пригнічує активність патогенної флори. Тому введення компонента до складу квашеної капусти дозволить збільшити термін придатності у природний спосіб без використання шкідливих хімічних добавок.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....