Гарячі готові котлети не можна відправляти в морозилку. Тут потрібно дотримуватися деяких правил, щоб не зіпсувати продукти, передають Патріоти України.
Якщо потрібно заморозити готове м’ясо, то для початку йому потрібно дати охолонути при кімнатній температурі.
Потім на дві-три години котлети слід відправити у холодильник.
Вже охолоджені котлети потрібно перекласти у пакет чи контейнер, у якому зберігатимуться далі.
Упаковка має бути щільно закрита. Якщо використовується пакет, для надійності можна використовувати відразу два.
Крім цього, треба підписати страву та дату заморозки.
Необхідно враховувати, що термін зберігання готових заморожених котлет – 3 місяці, якщо продукти зберігаються в морозильній камері.
Готову страву після розморожування можна зберігати у холодильнику.
Тут слід пам’ятати, що пролежати у свіжому вигляді вони можуть довше двох днів.
Потім їх треба з’їсти чи викинути. Повторно заморожувати котлети не можна.
М’ясна начинка у вигляді фаршу відрізняється для різних страв, хоч багато хто вважає, що фарш із м’яса на пельмені, котлети, біляші однакова. Для того, щоб пельмені були соковиті, треба додавати цибулю. Але часто це не так, передають Патріоти України. ...
Зіпсувати картопляне пюре може кожен. Достатньо допустити одну з трьох помилок і ваша страва буде і не смачною, і не корисною. Запам’ятайте, що не можна робити під час варіння пюре, аби наступного разу картопля була смачною, передають Патріоти України....