Не всі знають! Як правильно заморозити готові котлети

Гарячі готові котлети не можна відправляти в морозилку. Тут потрібно дотримуватися деяких правил, щоб не зіпсувати продукти, передають Патріоти України.

Якщо потрібно заморозити готове м’ясо, то для початку йому потрібно дати охолонути при кімнатній температурі.

Потім на дві-три години котлети слід відправити у холодильник.

Вже охолоджені котлети потрібно перекласти у пакет чи контейнер, у якому зберігатимуться далі.

Упаковка має бути щільно закрита. Якщо використовується пакет, для надійності можна використовувати відразу два.

Крім цього, треба підписати страву та дату заморозки.

Необхідно враховувати, що термін зберігання готових заморожених котлет – 3 місяці, якщо продукти зберігаються в морозильній камері.

Готову страву після розморожування можна зберігати у холодильнику.

Тут слід пам’ятати, що пролежати у свіжому вигляді вони можуть довше двох днів.

Потім їх треба з’їсти чи викинути. Повторно заморожувати котлети не можна.

Джерело: ПростоВей

Шведи додають це в каву - користь для печінки вас здивує!

середа, 24 грудень 2025, 1:52

Кава по-різному подається у різних країнах, і в Швеції існує незвичайна традиція - додавати у каву яйце. Це роблять для особливого смаку: кава стає м’якшою та ніжнішою. Але крім кулінарної користі, цей напій сприяє здоров’ю печінки, передають Патріоти ...

Варто включити в раціон! ТОП-11 продуктів, які роблять мозок гострішим

вівторок, 23 грудень 2025, 19:06

Наш мозок - це найпотужніший "м’яз" нашого тіла, який потребує не лише тренувань, а й правильного харчування. Те, що ми їмо щодня, безпосередньо впливає на концентрацію, пам’ять, швидкість мислення та емоційний стан, передають Патріоти України. Деякі п...