Не всі знають! Як правильно заморозити готові котлети

Гарячі готові котлети не можна відправляти в морозилку. Тут потрібно дотримуватися деяких правил, щоб не зіпсувати продукти, передають Патріоти України.

Якщо потрібно заморозити готове м’ясо, то для початку йому потрібно дати охолонути при кімнатній температурі.

Потім на дві-три години котлети слід відправити у холодильник.

Вже охолоджені котлети потрібно перекласти у пакет чи контейнер, у якому зберігатимуться далі.

Упаковка має бути щільно закрита. Якщо використовується пакет, для надійності можна використовувати відразу два.

Крім цього, треба підписати страву та дату заморозки.

Необхідно враховувати, що термін зберігання готових заморожених котлет – 3 місяці, якщо продукти зберігаються в морозильній камері.

Готову страву після розморожування можна зберігати у холодильнику.

Тут слід пам’ятати, що пролежати у свіжому вигляді вони можуть довше двох днів.

Потім їх треба з’їсти чи викинути. Повторно заморожувати котлети не можна.

Джерело: ПростоВей

Секрет ресторанної курки розкрито: Всього один інгредієнт - і м’ясо тане в роті

неділя, 6 липень 2025, 18:45

Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...

Перестаньте варити рис у воді: Новий метод робить його шалено смачним

неділя, 6 липень 2025, 17:30

Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...