
Сьогодні хочу поділиться рецептом м’яса по-арабськи. Звичайні інгредієнти, а як смачно і незвично виходить. Соковито, ніжно, ароматно і швидко готується. Ще приготую смачний соус до м’яса, передають Патріоти України.
Для гірчичного соусу:
Беремо курячу грудку, у мене вагою 500 грам, розріжемо її на порційні шматочки.

Тепер відбиваємо м’ясо з двох сторін. Приготуємо маринад, в миску розбиваємо 1 яйце, додаємо 100 грам сметани, чим жирніше тим краще, у мене 25%, цибулину і пару зубчиків часнику подрібнюємо блендером і додаємо в кляр, додаємо сіль половину ч.л., чорний перець за смаком, я додаю ще червону паприку половину ч.л.

Додаємо сік лимона за смаком, я додаю приблизно 2-3 ст.л. Перемішуємо. Тепер грудку кладемо в маринад. Перемішуємо і залишаємо маринуватися на години 2-3. Я залишаю на ніч. Беремо панірувальні сухарі, я готую сама.

Нарізаю батон кубиками, кладемо на деко і сушимо до золотистого кольору в духовці. Тепер подрібнюємо за допомогою блендера. Мені знадобиться 60 грам панірувальних сухарів, тепер подрібнюємо блендером волоські горіхи 120 грам. У мисці змішаємо волоські горіхи і панірувальні сухарі.

М’ясо дістаємо з маринаду і опускаємо в паніровку. Беремо сковорідку, наливаємо олію, розігріваємо. Кладемо м’ясо на сковорідку і смажимо з двох сторін до готовності.

Поки м’ясо готується приготуємо гірчичний соус. У ківш кладемо 1 ст.л. цукру, 1 ст.л. води, перемішуємо і ставимо на вогонь. Як закипить кип’ятимо секунд 50 і знімаємо з вогню.
Переливаємо в миску, додаємо 1 ст.л. гірчиці, 1 ст.л. майонезу і перемішуємо. Тепер потрібно спробувати і відрегулювати за смаком, додати ще гірчиці або майонезу.

М’ясо подаємо з соусом. М’ясо ніжне і соковите. Смачного!
Кава традиційно вважається потужним стимулятором, головна мета якого - надати бадьорості та покращити концентрацію, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Проте, багато людей несподівано зіштовхуються зі зворотним ефектом: через 30-60 хвилин...
Какао - улюблений багатьма напій, який є не лише смачним, але й надзвичайно корисним, особливо для людей старше п’ятдесяти років. Завдяки високій концентрації антиоксидантів, магнію, цинку, фосфору та калію, регулярне вживання какао підтримує здоров'я ...