Як не дивно, банани — найпопулярніші фрукти у наших широтах. Вони є на полицях практично всіх крамниць у будь-який час року. Однак мало хто знає, що з них можна зробити прості й дуже смачні ласощі. Ви чули про бананове варення? Щоб його приготувати, краще підібрати трохи перезрілі плоди. Цей десерт можна використати як начинку для млинців, додати до сиру і йогурту, радять Патріоти України.
1. Для початку банани потрібно подрібнити за допомогою блендера або звичайної виделки.
2. Потім додати цукор, ванільний цукор, аніс й лимонну кислоту.
3. Суміш поставити на вогонь й довести до кипіння. Потім вимкнути вогонь та залишити варення на 3-4 години. Після закінчення цього часу знову довести його до кипіння й тушкувати ще 10 хвилин. Розлити варення по банках й остудити. Смачного!
1. Курячі грудки відварити, остудити, нарізати на невеликі шматочки.2. Змішати яйця, сир, молоко, висівки.3. Додати в яєчно-молочну суміш зелень. Добре перемішати. Посолити, поперчити, додати спеції.4. Викласти масу у формочки для маффінів, відправити ...
Гідним завершенням святкового обіду або святкового столу стане банановий торт без випічки з основою з печива “Савоярді” та ніжним заварним кремом, передають Патріоти України. ІНГРЕДІЄНТИ:. ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:. Крок 1. Підготувати необхідні ...