Цей пиріг ідеально підходить для зимових вечорів як закуска або основна страва на вечерю. Класичний французький кіш готують із куркою, проте останнім часом досить популярним став варіант із лососем. Подавати його найкраще з салатом чи легким йогуртовим соусом. Цей пиріг із рибою можна приготувати із залишків майонезу після свят, радять Патріоти України.
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування:
Замісіть м'яке тісто з борошна, олії, яйця та солі. У вас вийде розсипчасте тісто. Поступово додавайте майонез, доки тісто не стане однорідним, і ви не зможете сформувати з нього кулю.
Загорніть у фольгу і відправте в холодильник не менше, ніж на 30 хвилин, перш ніж розкачувати тісто.
Тим часом приготуйте начинку, змішавши яйця, сметану, сир, кріп та дрібно нарізаний лосось. Можна додати приправи до смаку, а від солі можна відмовитися, додавши засолений лосось.
Розкатайте тісто, доки не отримаєте тонкий лист приблизно 2-3 мм. Викладіть у фому і зробіть виделкою невеликі дірочки.
Випікайте корж протягом 10 хвилин при 180°C або поки він не стане трохи золотистим і твердим.
Дістаньте корж із духовки та залийте начинку. Випікайте близько 30 хвилин при 180°C або поки верх пирога не набуде щільної консистенції. Смачного!
Нестача вітамінів взимку істотно змінює людину. Якщо в організмі не вистачає мікроелементів, необхідних для нормального обміну речовин, людина може відчувати потяг до гірких, гострих, солодких або, навпаки, солоних страв. Також подібні зміни смаку можу...
Грудень - час, коли кухні перетворюються на справжні майстерні. Стіл завалений мисками з начинкою та рядами вареників, що чекають своєї черги. Здається, все йде за планом: тісто м’яке, начинка ароматна, але вареники лопаються під час варіння. Замість п...