Огірковий розсіл відомий дорослим як відмінний засіб від похмілля. Однак це не єдина корисна властивість розсолу. Рідину з солоних огірків можна додати в випічку, використовувати для маринування м'яса або зварити суп на її основі, передають Патріоти України.
Огірковий розсіл є чудовим маринадом для курки або яловичини. Він не тільки надає смак м'ясу, але і розм'якшує м'ясні волокна і зменшує час приготування.
Для приготування маринаду додайте в огірковий розсіл пару ложок соняшникової олії, нарізані зубчики часнику і гірчицю в зернах. Залиште м'ясо в маринаді на 6-8 годин і готуйте в духовці або на грилі. Також розсолом можна полити шашлик або відбивні.
Огірковий розсіл буде доречний в тих стравах, де використовується оцет. Його можна додати в борщ або вінегрет, щоб буряк не забарвила інші овочі. Розсіл доповнить смак нашаткованої капусти або овочевого салату, в ньому можна маринувати овочі.
Домашній хліб можна приготувати з додаванням огіркового розсолу. Розсіл додасть пікантності випічці і зробить її пишною. Для приготування хліба замініть в рецепті половину води, кефіру або молока на розсіл.
Розсольник не дарма має таку назву. Огірковий розсіл ніколи не буде зайвим в цьому супі. Додається він зазвичай в самому кінці, за 10 хвилин до закінчення варіння. Смачний рецепт розсольнику читайте на УНІАН.
За допомогою огіркового розсолу можна розігріти вчорашні макарони. Для цього в тарілку макаронів або пасти додайте ложку розсолу, перемішайте і розігрійте в мікрохвильовці. Страва буде як нова, а також придбає пікантну нотку. Також розсіл додають в воду при варінні картоплі, щоб вона не розварювалася і залишалася цілою.
Ця хитрість збільшить термін зберігання і магазинного, і фермерського молока терміном до 10 днів, передають Патріоти України. Фермери вигадали нескладний трюк, який у них перейняли кондитери та економні господині. Сире молоко 48 годин не втрачає смаку ...
Ні в якому разі не думайте, що котлетам треба лише м’ясо і що, чим більше фаршу, тим краще. Додаткові інгредієнти не зроблять вашу страву більш дешевою на смак і тим більш менш смачною, передають Патріоти України. Досвідчені господині радять додавати д...