Цей божественний десерт з сиру можна готувати кожен день - не набридає і подобається абсолютно всім, передають Патріоти України.
За допомогою міксера змішати розтоплене вершкове масло, сир, сметану, куркуму, лимонний сік, цукор і ванільний цукор.
Всипати крохмаль, перемішати міксером. Тепер по одному вбити всі яйця, кожен раз перебиваючи масу міксером.
Невелику частину маси відкласти в мисочку. Всипати мак, перемішати.
В основну масу всипати сухофрукти, додати цедру за бажанням, перемішати.
У деко, застелене пекарним папером змащене вершковим маслом, влити сирну масу з маком.
Зверху на неї вилити масу з сухофруктами. Випікати сирний десерт в розігрітій до 160 ° С духовці приблизно 40-50 хвилин. Час випічки, звичайно ж, залежить від особливостей вашої духовки. На дно духовки, за бажанням і необхідності, можна поставити ємність з водою. Якщо раптом верх почне підгоряти, приблизно через 30 хвилин після випікання просто прикрийте його фольгою.
Готовий десерт повністю остудити. Потім перекласти в холодильник на 2-3 години, щоб маса краще тримала форму, і можна подавати! При подачі можна посипати верх кокосовою стружкою або натертим шоколадом, на ваш смак. Смачного!
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...