Не запіканка! Божественний десерт з сиру, який люблять усі

Цей божественний десерт з сиру можна готувати кожен день - не набридає і подобається абсолютно всім, передають Патріоти України.

Інгредієнти для сирного десерту:

  • 500 г сиру;
  • 80 г розтопленого вершкового масла;
  • 130 г сметани;
  • 4 яйця;
  • 80 г цукру (якщо любите солодше, то 100-120 г);
  • 10-20 г ванільного цукру або дрібку ваніліну;
  • 15 г крохмалю (можна замінити на борошно або манку);
  • 2 ст. л. лимонного соку (за бажанням);
  • цедра апельсина і лимона (за бажанням);
  • 1/3 ч. л. куркуми (за бажанням);
  • 30 г маку;
  • 150 г будь-яких сухофруктів (наприклад, родзинки, курага та цукати);
  • для прикраси: кокосова стружка або тертий шоколад (за бажанням).

За допомогою міксера змішати розтоплене вершкове масло, сир, сметану, куркуму, лимонний сік, цукор і ванільний цукор.

Всипати крохмаль, перемішати міксером. Тепер по одному вбити всі яйця, кожен раз перебиваючи масу міксером.

Невелику частину маси відкласти в мисочку. Всипати мак, перемішати.

В основну масу всипати сухофрукти, додати цедру за бажанням, перемішати.

У деко, застелене пекарним папером змащене вершковим маслом, влити сирну масу з маком.

Зверху на неї вилити масу з сухофруктами. Випікати сирний десерт в розігрітій до 160 ° С духовці приблизно 40-50 хвилин. Час випічки, звичайно ж, залежить від особливостей вашої духовки. На дно духовки, за бажанням і необхідності, можна поставити ємність з водою. Якщо раптом верх почне підгоряти, приблизно через 30 хвилин після випікання просто прикрийте його фольгою.

Готовий десерт повністю остудити. Потім перекласти в холодильник на 2-3 години, щоб маса краще тримала форму, і можна подавати! При подачі можна посипати верх кокосовою стружкою або натертим шоколадом, на ваш смак. Смачного!

Є секрет! Як зберігати вершкове масло, щоб залишалося свіжим довго

п’ятниця, 22 листопад 2024, 5:40

Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...