Цей божественний десерт з сиру можна готувати кожен день - не набридає і подобається абсолютно всім, передають Патріоти України.
За допомогою міксера змішати розтоплене вершкове масло, сир, сметану, куркуму, лимонний сік, цукор і ванільний цукор.
Всипати крохмаль, перемішати міксером. Тепер по одному вбити всі яйця, кожен раз перебиваючи масу міксером.
Невелику частину маси відкласти в мисочку. Всипати мак, перемішати.
В основну масу всипати сухофрукти, додати цедру за бажанням, перемішати.
У деко, застелене пекарним папером змащене вершковим маслом, влити сирну масу з маком.
Зверху на неї вилити масу з сухофруктами. Випікати сирний десерт в розігрітій до 160 ° С духовці приблизно 40-50 хвилин. Час випічки, звичайно ж, залежить від особливостей вашої духовки. На дно духовки, за бажанням і необхідності, можна поставити ємність з водою. Якщо раптом верх почне підгоряти, приблизно через 30 хвилин після випікання просто прикрийте його фольгою.
Готовий десерт повністю остудити. Потім перекласти в холодильник на 2-3 години, щоб маса краще тримала форму, і можна подавати! При подачі можна посипати верх кокосовою стружкою або натертим шоколадом, на ваш смак. Смачного!
Виявляється, що один інгредієнт відповідає за такі якості пельменного тіста, як м’якість і еластичність. Нерідко процес приготування домашніх пельменів зазнає краху саме через те, що з тістом у господині не склалося, а якщо точніше, то не склеїлося, а ...
Якщо сирники вийшли занадто вологими, то вони явно не збережуть форму. Така страва буквально розвалиться в процесі термічної обробки. Для того щоб цього не сталося, потрібно правильно готувати сирники, передають Патріоти України. Відправляти в тісто та...