
Мабуть, мало хто відмовиться від порції апетитних сирників до ранкової кави. Проте ті, хто слідкують за вагою, уникають їх. Дієтологиня Анна Мохонько поділилась із рецептом сирників, які точно вам не зашкодять.
Інгредієнти:
- 200 г сиру 5% в брикетах
- 1 яйце
- 2 ст. л. пшеничного борошна
- смужка фети
- кріп/петрушка/шпинат — будь-яка зелень.⠀
Приготування:
Сир змішуємо з яйцем та додаємо 1 ст. л борошна. Якщо сир не в брикетах, рекомендуємо розім’яти виделкою або перетерти через сито. Слідкуємо за станом тіста, воно не має липнути до рук. Але й забагато борошна теж не потрібно. Тоді сирники вийдуть ніжними з насиченим сирним смаком.
Розминаємо смужку фети з зеленню. Ми використали розморожений шпинат. А також готували з кропом. Обидва варіанти особливі та смачні. Змішуємо з тістом. Формуємо сирники.
Обсмажуємо на розігрітій сковороді з краплиною або рослинної, або кокосової олії, або маслом гхі (топлене масло). Подаємо до столу з грецьким йогуртом і насолоджуємось.
Все більше людей страждають від безсоння та труднощів із засинанням. Недосипання негативно впливає на мозок, нервову систему, серце та кровоносну систему. Експерти радять включити до раціону продукт, багатий на мелатонін - гормон сну, передають Патріот...
Мало хто дотримується рекомендацій щодо ретельного миття фруктів та овочів після покупки. Однак експерти попереджають: просте ополіскування під проточною водою може залишати на продуктах більшість пестицидів, бактерій та бруду. Є кілька методів, які сп...