Не зашкодять навіть ввечері: Дієтичні сирники з фетою

сирники з фетою

Мабуть, мало хто відмовиться від порції апетитних сирників до ранкової кави. Проте ті, хто слідкують за вагою, уникають їх. Дієтологиня Анна Мохонько поділилась із рецептом сирників, які точно вам не зашкодять.

Інгредієнти:
  • 200 г сиру 5% в брикетах
  • 1 яйце
  • 2 ст. л. пшеничного борошна
  • смужка фети
  • кріп/петрушка/шпинат — будь-яка зелень.⠀

Приготування:

Сир змішуємо з яйцем та додаємо 1 ст. л борошна. Якщо сир не в брикетах, рекомендуємо розім’яти виделкою або перетерти через сито. Слідкуємо за станом тіста, воно не має липнути до рук. Але й забагато борошна теж не потрібно. Тоді сирники вийдуть ніжними з насиченим сирним смаком.

Розминаємо смужку фети з зеленню. Ми використали розморожений шпинат. А також готували з кропом. Обидва варіанти особливі та смачні. Змішуємо з тістом. Формуємо сирники.

Обсмажуємо на розігрітій сковороді з краплиною або рослинної, або кокосової олії, або маслом гхі (топлене масло). Подаємо до столу з грецьким йогуртом і насолоджуємось.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...