Не зациклюйтесь на супі та каші: Простий рецепт пирога з гарбузом та корицею

Ведуча програми Ревізор Юлія Панкова поділилася рецептом американського гарбузового пирога з корицею, який варто приготувати на День всіх святих. Поїдання гарбузового крем-супу не входить до переліку традиційних розваг на Гелловін. А вирізаючи фігурні гарбузи, не хочеться викидати м’якоть. Тому Патріоти України пропонують приготувати святковий американський гарбузовий пиріг з корицею.

Рецепт гарбузового пирога

Інгредієнти:

  • 400 г — пшеничного борошна
  • 250 г — вершкового масла
  • 3 шт. — яєць
  • 900 г — гарбуза
  • 200 г — цукру
  • 200 мл — 30% вершків
  • Кориця, ваніль, сіль за смаком

Приготування:

Просійте борошно та сіль у глибоку миску. Додайте масло, збите яйце та замісити тісто. Скачайте його в кулю, загорніть у плівку та відправте в холодильник на 30−50 хвилин.

Покладіть м’якоть гарбуза в каструлю з товстим дном, додайте трохи води та тушкуйте до м’якості й повного випаровування рідини. Подрібніть блендером м’якоть в однорідне пюре.

Розкачайте тісто на злегка присипаній борошном поверхні. Потім застеліть ним круглу низьку форму діаметром близько 30 см. Поверх тіста покладіть аркуш паперу для запікання і насипте будь-яку крупу для створення вантажу. Це дозволить коржу рівномірно пропектися. Випікайте 15 хвилин при температурі 190 градусів.

Викладіть гарбузове пюре в глибоку миску. Додайте яйця, цукор, вершки, сіль, корицю. Усе перемішайте. Вилийте суміш у форму з запеченим тістом.

Випікайте пиріг 50−55 хвилин при температурі 180 градусів. Коли пиріг охолоне, його можна розрізати на порції.


Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...

Родина буде у захваті! Що додати в терту картоплю для дерунів, щоб отримати смачнішу страву

четвер, 28 березень 2024, 14:12

Деруни - це страва, за приготування якої господині беруться досить часто. Багато професійних кулінарів не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі. Існує один несподіваний комп...