Ведуча програми Ревізор Юлія Панкова поділилася рецептом американського гарбузового пирога з корицею, який варто приготувати на День всіх святих. Поїдання гарбузового крем-супу не входить до переліку традиційних розваг на Гелловін. А вирізаючи фігурні гарбузи, не хочеться викидати м’якоть. Тому Патріоти України пропонують приготувати святковий американський гарбузовий пиріг з корицею.
Інгредієнти:
Приготування:
Просійте борошно та сіль у глибоку миску. Додайте масло, збите яйце та замісити тісто. Скачайте його в кулю, загорніть у плівку та відправте в холодильник на 30−50 хвилин.
Покладіть м’якоть гарбуза в каструлю з товстим дном, додайте трохи води та тушкуйте до м’якості й повного випаровування рідини. Подрібніть блендером м’якоть в однорідне пюре.
Розкачайте тісто на злегка присипаній борошном поверхні. Потім застеліть ним круглу низьку форму діаметром близько 30 см. Поверх тіста покладіть аркуш паперу для запікання і насипте будь-яку крупу для створення вантажу. Це дозволить коржу рівномірно пропектися. Випікайте 15 хвилин при температурі 190 градусів.
Викладіть гарбузове пюре в глибоку миску. Додайте яйця, цукор, вершки, сіль, корицю. Усе перемішайте. Вилийте суміш у форму з запеченим тістом.
Випікайте пиріг 50−55 хвилин при температурі 180 градусів. Коли пиріг охолоне, його можна розрізати на порції.
Молоко – дуже корисний напій. Однак при довгому термічному впливі продукт втрачає свої властивості. Тому сотейник, заповнений молочною рідиною, не варто тримати на плиті більше двох хвилин, передають Патріоти України. Проте молоко доходить до кипіння д...
Варену картоплю навряд чи можна назвати надто складним у приготуванні гарніром. І все ж таки труднощі, пов’язані зі створенням цієї страви, існують. Наприклад, домогтися від овочів потрібного ступеня готовності на так вже й просто, передають Патріоти У...