Ведуча програми Ревізор Юлія Панкова поділилася рецептом американського гарбузового пирога з корицею, який варто приготувати на День всіх святих. Поїдання гарбузового крем-супу не входить до переліку традиційних розваг на Гелловін. А вирізаючи фігурні гарбузи, не хочеться викидати м’якоть. Тому Патріоти України пропонують приготувати святковий американський гарбузовий пиріг з корицею.
Інгредієнти:
Приготування:
Просійте борошно та сіль у глибоку миску. Додайте масло, збите яйце та замісити тісто. Скачайте його в кулю, загорніть у плівку та відправте в холодильник на 30−50 хвилин.
Покладіть м’якоть гарбуза в каструлю з товстим дном, додайте трохи води та тушкуйте до м’якості й повного випаровування рідини. Подрібніть блендером м’якоть в однорідне пюре.
Розкачайте тісто на злегка присипаній борошном поверхні. Потім застеліть ним круглу низьку форму діаметром близько 30 см. Поверх тіста покладіть аркуш паперу для запікання і насипте будь-яку крупу для створення вантажу. Це дозволить коржу рівномірно пропектися. Випікайте 15 хвилин при температурі 190 градусів.
Викладіть гарбузове пюре в глибоку миску. Додайте яйця, цукор, вершки, сіль, корицю. Усе перемішайте. Вилийте суміш у форму з запеченим тістом.
Випікайте пиріг 50−55 хвилин при температурі 180 градусів. Коли пиріг охолоне, його можна розрізати на порції.
Молоко - один із найшвидкопсувніших продуктів, тому його обов’язково потрібно зберігати в холодильнику. Проте більшість людей роблять помилку, залишаючи його на дверцятах холодильника, де температура найвища. Це призводить до того, що молоко швидше псу...
Червоне м'ясо традиційно вважають лідером за вмістом заліза. Втім, якщо ви його не любите чи дотримуєтеся рослинної дієти, то є інші продукти, які можуть цілком допомогти задовольнити потребу в цьому мікроелементі. Лікарка-дієтологиня Джилліан Кубала р...