Не завадить трохи льоду або морозива: Рецепт французького полуничного супу для ідеального обіду в спеку

Полуничний суп

Відомий кулінарний відеоблогер Дмитро Дорошенко поділився з українцями рецептом холодного полуничного супу, який буде вельми доречним під час рекордної спеки. Для приготування супу необов'язково смажити цибулю і моркву або варити бульйон. Та й сам суп може бути не тільки солоним, але й солодким, повідомляють Патріоти України з посиланням на Bene Gusto.

Автор радить приготувати полуничний суп з йогуртом, який можна доповнити ванільним морозивом і насолоджуватися спекотним літом.

Інгредієнти:

• 500 г полуниці
• 100 г йогурту без цукру і добавок
• 100 г молока
• 3 ст. л. цукру
• ½ апельсина

Приготування покроково:

1. Полуницю добре промиваємо і видаляємо плодоніжки.

2. У чашу блендера або миску закладаємо полуницю, туди ж відправляємо цукор, класичний йогурт і молоко. Додаємо сік половини апельсина. Все добре перебиваємо блендером. Холодний полуничний суп готовий. Можна розливати по тарілках і склянках і подавати до столу.

3. За бажанням, можна протерти масу через сито, щоб видалити кісточки, але це необов'язково. Перед подачею можна покласти в порційну тарілку лід або кульку ванільного морозива.

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...