
Цей рецепт для тих, хто обожнює крабові палички. Але салати, рулети та інші смаколики ми вже готували. А що, якщо ми запропонуємо ніжний крабовий паштет для бутербродів? Повинні вам зізнатися — це спокуса. І готується вона швидко, передають Патріоти України.
1. Розморозьте крабові палички і масло при кімнатній температурі.
2. Підготуйте решту інгредієнтів. Ми вже встигли спробувати цей паштет і можемо вам зізнатися — в нього можна додавати все, що душа забажає. Наприклад, варені яйця, часник і гірчицю. Так що, ні в чому собі не відмовляйте!
3. Якщо у вас є блендер з подрібнювачем, то приготування цього паштету — перетворитися на чисте задоволення. Вам буде треба просто скласти всі інгредієнти в чашу і перетворити їх на чарівний, ароматний, крабовий крем.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....