Цей рецепт для тих, хто обожнює крабові палички. Але салати, рулети та інші смаколики ми вже готували. А що, якщо ми запропонуємо ніжний крабовий паштет для бутербродів? Повинні вам зізнатися — це спокуса. І готується вона швидко, передають Патріоти України.
1. Розморозьте крабові палички і масло при кімнатній температурі.
2. Підготуйте решту інгредієнтів. Ми вже встигли спробувати цей паштет і можемо вам зізнатися — в нього можна додавати все, що душа забажає. Наприклад, варені яйця, часник і гірчицю. Так що, ні в чому собі не відмовляйте!
3. Якщо у вас є блендер з подрібнювачем, то приготування цього паштету — перетворитися на чисте задоволення. Вам буде треба просто скласти всі інгредієнти в чашу і перетворити їх на чарівний, ароматний, крабовий крем.
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...