Недорогі й дуже смачні бутерброди: Рецепт ніжного паштету з крабових паличок за пару хвилин

Цей рецепт для тих, хто обожнює крабові палички. Але салати, рулети та інші смаколики ми вже готували. А що, якщо ми запропонуємо ніжний крабовий паштет для бутербродів? Повинні вам зізнатися — це спокуса. І готується вона швидко, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 200 г крабових паличок
  • 100 г вершкового масла
  • 150 г плавленого сиру
  • зелень (за смаком)

Приготування:

1. Розморозьте крабові палички і масло при кімнатній температурі.

2. Підготуйте решту інгредієнтів. Ми вже встигли спробувати цей паштет і можемо вам зізнатися — в нього можна додавати все, що душа забажає. Наприклад, варені яйця, часник і гірчицю. Так що, ні в чому собі не відмовляйте!

3. Якщо у вас є блендер з подрібнювачем, то приготування цього паштету — перетворитися на чисте задоволення. Вам буде треба просто скласти всі інгредієнти в чашу і перетворити їх на чарівний, ароматний, крабовий крем.

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...