Рецепт похмільного супу пригодиться кожній господині, адже тільки він може допомогти із наслідками минулої гучної вечірки чи застілля. Суп доволі швидкий і нескладний у приготуванні, а якщо ви не вмієте готувати яйця пашот, не проблема – відваріть їх звичним вам способом. Це насичена перша страва з грубо нарізаним м'ясом та овочами. Зазвичай з нього розпочинається кожен понеділок корейців, адже тільки він може втамувати недільне барбекю, зазначають Патріоти України.
Рецепт похмільного супу
Час: 2 години
Порції: 6
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте м'ясо поперек волокон на шматочки шириною 5 сантиметрів. Ретельно натріть сіллю та перцем.
Половину м'яса обсмажте на розігрітій сковорідці з олією. Близько 3 хвилин з кожної із сторін буде достатньою
Вийміть обсмажене м'ясо зі сковорідки та теж саме зробіть із рештою сирої яловичини.
Додайте до м'яса нарізаний кубиками часник, зіру, орегано та продовжуйте обсмажувати.
Дрібно наріжте моркву та цибулю, додайте до м'яса. Смажте овочі ще 10 хвилин.
Влийте 1,5 літри води та варіть суп 60 – 70 хвилин.
Додайте до супу грубо нарізану картоплю та варіть 20 хвилин. Далі висипте квасолю, горошок та варіть ще 5 хвилин.
Посоліть суп та поперчіть на ваш смак.
Приготуйте в окремій каструлі яйця пашот або відваріть їх звичним способом.
Перед подачею супу до столу, викладіть в нього яйця та посипте дрібно нарізаною зеленню. Смачного!
Зазвичай господині навіть не замислюються над тим, на чому краще приготувати смажену рибу. Для приготування смажених рибних страв зазвичай використовується соняшникова олія. Але не завадить одна добавка, за рахунок якої обсмажена риба набуде набагато ц...
Іноді при приготуванні смачної та ароматної домашньої випічки господині стикаються з дрібними неприємностями, які можуть зіпсувати весь десерт. Наприклад, якщо варення для начинки дуже рідке, воно буде витікати на лист, підгоряти, і смачний пиріг приго...