Недорого та ефективно, чоловік оцінить: Рецепт корейського антипохмільного супу

Рецепт похмільного супу пригодиться кожній господині, адже тільки він може допомогти із наслідками минулої гучної вечірки чи застілля. Суп доволі швидкий і нескладний у приготуванні, а якщо ви не вмієте готувати яйця пашот, не проблема – відваріть їх звичним вам способом. Це насичена перша страва з грубо нарізаним м'ясом та овочами. Зазвичай з нього розпочинається кожен понеділок корейців, адже тільки він може втамувати недільне барбекю, зазначають Патріоти України.

Рецепт похмільного супу

  • Час: 2 години
  • Порції: 6

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Наріжте м'ясо поперек волокон на шматочки шириною 5 сантиметрів. Ретельно натріть сіллю та перцем.
  2. Половину м'яса обсмажте на розігрітій сковорідці з олією. Близько 3 хвилин з кожної із сторін буде достатньою
  3. Вийміть обсмажене м'ясо зі сковорідки та теж саме зробіть із рештою сирої яловичини.
  4. Додайте до м'яса нарізаний кубиками часник, зіру, орегано та продовжуйте обсмажувати.
  5. Дрібно наріжте моркву та цибулю, додайте до м'яса. Смажте овочі ще 10 хвилин.
  6. Влийте 1,5 літри води та варіть суп 60 – 70 хвилин.
  7. Додайте до супу грубо нарізану картоплю та варіть 20 хвилин. Далі висипте квасолю, горошок та варіть ще 5 хвилин.
  8. Посоліть суп та поперчіть на ваш смак.
  9. Приготуйте в окремій каструлі яйця пашот або відваріть їх звичним способом.
  10. Перед подачею супу до столу, викладіть в нього яйця та посипте дрібно нарізаною зеленню. Смачного!
Джерело: 24 канал

Старовинний, але дуже смачний десерт: Рецепт українського яблучного печива із заварним кремом від Євгена Клопотенка

п’ятниця, 15 жовтень 2021, 23:15

Кулінарний експерт поділився рецептом незвичайного українського печива з яблуками та заварного крему з ромашкою, передають Патріоти України. «Обожнюю яблука у всіх проявах, тому вирішив поділитися з вами десертом на їх основі. Будемо готувати гамулу — ...

"Це дійсно дуже смачно!": Євген Клопотенко поділився рецептом супу із ковбасою та креветками

п’ятниця, 15 жовтень 2021, 22:15

"В Америці, а саме в штаті Луїзіана, готують один дуже незвичайний суп – гамбо. В ньому поєднують ковбасу та креветки, а подається він з рисом. Рекомендую приготувати його якнайшвидше, бо камон, нашо чекати якогось знаку", - пише відомий кулінар Євген ...