Рецепт похмільного супу пригодиться кожній господині, адже тільки він може допомогти із наслідками минулої гучної вечірки чи застілля. Суп доволі швидкий і нескладний у приготуванні, а якщо ви не вмієте готувати яйця пашот, не проблема – відваріть їх звичним вам способом. Це насичена перша страва з грубо нарізаним м'ясом та овочами. Зазвичай з нього розпочинається кожен понеділок корейців, адже тільки він може втамувати недільне барбекю, зазначають Патріоти України.
Рецепт похмільного супу
Час: 2 години
Порції: 6
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте м'ясо поперек волокон на шматочки шириною 5 сантиметрів. Ретельно натріть сіллю та перцем.
Половину м'яса обсмажте на розігрітій сковорідці з олією. Близько 3 хвилин з кожної із сторін буде достатньою
Вийміть обсмажене м'ясо зі сковорідки та теж саме зробіть із рештою сирої яловичини.
Додайте до м'яса нарізаний кубиками часник, зіру, орегано та продовжуйте обсмажувати.
Дрібно наріжте моркву та цибулю, додайте до м'яса. Смажте овочі ще 10 хвилин.
Влийте 1,5 літри води та варіть суп 60 – 70 хвилин.
Додайте до супу грубо нарізану картоплю та варіть 20 хвилин. Далі висипте квасолю, горошок та варіть ще 5 хвилин.
Посоліть суп та поперчіть на ваш смак.
Приготуйте в окремій каструлі яйця пашот або відваріть їх звичним способом.
Перед подачею супу до столу, викладіть в нього яйця та посипте дрібно нарізаною зеленню. Смачного!
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...
Зелений чай очолює список продуктів, які варто регулярно вживати, особливо якщо ми хочемо зберегти здоров’я на довгі роки. Його корисні властивості важко переоцінити. Однак виявляється, що за допомогою простого прийому можна посилити його дію, передают...