Вже незабаром настане світле свято Великодня, і українці обов'язково відзначатимуть його з традиційною випічкою, незважаючи на труднощі воєнного часу, передають Патріоти України.
Свій унікальний рецепт вирішила запропонувати і відомий телекулінар та фудблогер Ліза Глінська. «Сьогодні я приготувала паску за старовинним рецептом Оксани Володимирівни. Їй 75 років, і вона все життя пропрацювала професійним кухарем у кафе та їдальнях. Оксана Володимирівна поділилася зі мною рецептом традиційної львівської паски з прикрасою з тіста, саме таку робила її мама та бабуся. Уявіть собі, рецепту понад 100 років! Давайте приготуємо пасочку разом», — пропонує Ліза. Для приготування паски потрібно (розрахунок на 5 форм, діаметр — 11 см, висота — 10 см):
опара :
*Об'єм склянки — 250 мл
тісто :
Процес приготування із секретами львів'янки та власними рекомендаціями Ліза привела на відео.
Нові дослідження доводять, що яйця можуть допомогти знизити рівень поганого холестерину (ЛПНП), якщо їх вживати в межах здорової та збалансованої дієти. Раніше яйця вважалися причиною підвищення рівня холестерину і підвищеного ризику серцево-судинних з...
Апельсиновий сік - джерело вітаміну С, корисний для імунітету та серця. Проте чи впливає час вживання соку на набір ваги? Дослідники з Кельнського університету провели експеримент, який показав, передають Патріоти України. Вчені радять вживати 100% нат...