
Вже незабаром настане світле свято Великодня, і українці обов'язково відзначатимуть його з традиційною випічкою, незважаючи на труднощі воєнного часу, передають Патріоти України.
Свій унікальний рецепт вирішила запропонувати і відомий телекулінар та фудблогер Ліза Глінська. «Сьогодні я приготувала паску за старовинним рецептом Оксани Володимирівни. Їй 75 років, і вона все життя пропрацювала професійним кухарем у кафе та їдальнях. Оксана Володимирівна поділилася зі мною рецептом традиційної львівської паски з прикрасою з тіста, саме таку робила її мама та бабуся. Уявіть собі, рецепту понад 100 років! Давайте приготуємо пасочку разом», — пропонує Ліза. Для приготування паски потрібно (розрахунок на 5 форм, діаметр — 11 см, висота — 10 см):
опара :
*Об'єм склянки — 250 мл
тісто :
Процес приготування із секретами львів'янки та власними рекомендаціями Ліза привела на відео.
Багато господинь стикаються з однаковою проблемою - томатна паста вкривається пліснявою вже через кілька днів після відкриття банки. Навіть якщо завжди використовувати чисту ложку, продукт все одно швидко псується. У результаті більшу частину пасти дов...
Науковці довели, що заміна м’яса на квасолю може не лише покращити здоров’я, а й допомогти схуднути. Згідно з дослідженням, проведеним у Фінляндії та опублікованим у Європейському журналі харчування у 2025 році, регулярне споживання квасолі позитивно в...