Вже незабаром настане світле свято Великодня, і українці обов'язково відзначатимуть його з традиційною випічкою, незважаючи на труднощі воєнного часу, передають Патріоти України.
Свій унікальний рецепт вирішила запропонувати і відомий телекулінар та фудблогер Ліза Глінська. «Сьогодні я приготувала паску за старовинним рецептом Оксани Володимирівни. Їй 75 років, і вона все життя пропрацювала професійним кухарем у кафе та їдальнях. Оксана Володимирівна поділилася зі мною рецептом традиційної львівської паски з прикрасою з тіста, саме таку робила її мама та бабуся. Уявіть собі, рецепту понад 100 років! Давайте приготуємо пасочку разом», — пропонує Ліза. Для приготування паски потрібно (розрахунок на 5 форм, діаметр — 11 см, висота — 10 см):
опара :
*Об'єм склянки — 250 мл
тісто :
Процес приготування із секретами львів'янки та власними рекомендаціями Ліза привела на відео.
Пельмені смачні, коли виходять соковиті та ароматні. Сухий фарш їм зовсім не пасує. Якщо ви не купуєте напівфабрикати, а надаєте перевагу домашньому приготуванню, тоді вам буде корисним дізнатитись один лайфхак. Він допоможе приготувати дуже смачний та...
Мандарини бувають такі солодкі та смачні, але ж на них ще треба попасти в магазині чи на ринку. Не завжди дають скуштувати. Якщо вам все ж таки попались кислі мандарини, не засмучуйтесь. Є метод, який дає можливість побороти кислоту та нівелювати її см...