Вже незабаром настане світле свято Великодня, і українці обов'язково відзначатимуть його з традиційною випічкою, незважаючи на труднощі воєнного часу, передають Патріоти України.
Свій унікальний рецепт вирішила запропонувати і відомий телекулінар та фудблогер Ліза Глінська. «Сьогодні я приготувала паску за старовинним рецептом Оксани Володимирівни. Їй 75 років, і вона все життя пропрацювала професійним кухарем у кафе та їдальнях. Оксана Володимирівна поділилася зі мною рецептом традиційної львівської паски з прикрасою з тіста, саме таку робила її мама та бабуся. Уявіть собі, рецепту понад 100 років! Давайте приготуємо пасочку разом», — пропонує Ліза. Для приготування паски потрібно (розрахунок на 5 форм, діаметр — 11 см, висота — 10 см):
опара :
*Об'єм склянки — 250 мл
тісто :
Процес приготування із секретами львів'янки та власними рекомендаціями Ліза привела на відео.
Мікрохвильова піч – дуже зручний і популярний кухонний гаджет, яким користуються практично всі. Але не всі знають, що деякі страви категорично не можна гріти в ній, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисною інформацією, чому не мо...
Зелень – важливий інгредієнт для перших страв. Петрушка або кріп не тільки покращують смак супу, але й роблять рідку страву набагато більш апетитною. Однак це відбувається лише за умови збереження у компонента яскравого зеленого кольору, передають Патр...