Неймовірна смакота і не забирає багато часу: Як приготувати смажену картоплю в мікрохвильовці за 5 хвилин

Любите смажену картоплю, але не хочете витрачати на її приготування багато часу? Не біда - є відмінний спосіб побавити себе ідеально смачною стравою, витративши на все 5-6 хвилин свого часу, передають Патріоти України.

На допомогу нам прийде мікрохвильова піч. Всього для рецепта знадобляться тільки найпростіші продукти — картопля, олія для смаження, сіль, улюблені спеції і кріп.

Насамперед миємо картоплю, чистимо, подрібнюємо на красиві смужки, як для фастфуду. Потім промиваємо непотрібний крохмаль за допомогою холодної води. Підсушуємо, беремо пергамент і «ховаємо» в нього наш коренеплід, политий невеликою кількістю будь-якої рослинної олії. На цьому ж етапі солимо і посипаємо улюбленими спеціями для картоплі. Пропікаємо в мікрохвильовій печі 3 хвилини.

На розігрітій сковорідці обсмажуємо цибулю до прозорості, за бажанням можна додати дрібно рубаний часник. Всипаємо картоплю і доводимо до готовності буквально пару хвилин. Потім перекладаємо в тарілку для подачі і посипаємо дрібно порубаним кропом.

А ви це знали? Навіщо прибирати пінку, що з’явилася на поверхні розчинної кави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:09

Розчинна кава користується популярністю навіть серед найвибагливіших і завзятих кавоманів. Пояснюється це дуже просто: цей напій хоч і поступається натуральним за своїми смаковими якостями, але є неймовірно простим у приготуванні. Досить просто висипат...

Ви будете здивовані! Які страви можна зробити смачнішими за допомогою цукру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:08

Далеко не всі господині знають, що цукор можна сміливо використовувати і при приготуванні основних страв. Справа в тому, що цей компонент дозволяє смаковим якостям їжі розкритися в повному обсязі, передають Патріоти України. Деякі кулінари сумніваються...