Любите
смажену картоплю, але не хочете витрачати на її приготування багато
часу? Не біда - є відмінний спосіб побавити себе ідеально смачною
стравою, витративши на все 5-6 хвилин свого часу, передають Патріоти України.
На допомогу нам прийде мікрохвильова піч. Всього для рецепта знадобляться тільки найпростіші продукти — картопля, олія для смаження, сіль, улюблені спеції і кріп.
Насамперед миємо картоплю, чистимо, подрібнюємо на красиві смужки, як для фастфуду. Потім промиваємо непотрібний крохмаль за допомогою холодної води. Підсушуємо, беремо пергамент і «ховаємо» в нього наш коренеплід, политий невеликою кількістю будь-якої рослинної олії. На цьому ж етапі солимо і посипаємо улюбленими спеціями для картоплі. Пропікаємо в мікрохвильовій печі 3 хвилини.
На розігрітій сковорідці обсмажуємо цибулю до прозорості, за бажанням можна додати дрібно рубаний часник. Всипаємо картоплю і доводимо до готовності буквально пару хвилин. Потім перекладаємо в тарілку для подачі і посипаємо дрібно порубаним кропом.
Якщо зібралися посмажити рибу, згадайте про те, які кулінарні помилки роблять її сухою та несмачною, передають Патріоти України. Багато хто з господарок стверджують, що багато в цій справі залежить виключно від виду риби та її якості, але це те саме, щ...
Деякі продукти не варто поєднувати з кавою через те, як це впливає на засвоєння поживних речовин або на роботу шлунково-кишкового тракту. Ось основні приклади, передають Патріоти України. Краще пити каву через 30–60 хв після їжі, а не на порожній шлуно...