Любите
смажену картоплю, але не хочете витрачати на її приготування багато
часу? Не біда - є відмінний спосіб побавити себе ідеально смачною
стравою, витративши на все 5-6 хвилин свого часу, передають Патріоти України.
На допомогу нам прийде мікрохвильова піч. Всього для рецепта знадобляться тільки найпростіші продукти — картопля, олія для смаження, сіль, улюблені спеції і кріп.
Насамперед миємо картоплю, чистимо, подрібнюємо на красиві смужки, як для фастфуду. Потім промиваємо непотрібний крохмаль за допомогою холодної води. Підсушуємо, беремо пергамент і «ховаємо» в нього наш коренеплід, политий невеликою кількістю будь-якої рослинної олії. На цьому ж етапі солимо і посипаємо улюбленими спеціями для картоплі. Пропікаємо в мікрохвильовій печі 3 хвилини.
На розігрітій сковорідці обсмажуємо цибулю до прозорості, за бажанням можна додати дрібно рубаний часник. Всипаємо картоплю і доводимо до готовності буквально пару хвилин. Потім перекладаємо в тарілку для подачі і посипаємо дрібно порубаним кропом.
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...
Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.