Неймовірна смакота! Як приготувати смажену картоплю з болгарським перцем, щоб здивувати всіх

У світі практично немає людей, яким не подобалася б смажена картопля. Звичайно ж, постійно її вживати у їжу не рекомендується. Існує оригінальний рецепт, який обов'язково сподобається. Особливо тим людям, які полюбляють трохи гострі страви, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для того, щоб приготувати картоплю, варто взяти такі інгредієнти:

  • болгарський перець — 1 великий або 2 маленьких;
  • картопля — 6 шт. великих;
  • вершкове масло — 2 ст. л.;
  • помідори — 2 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • соняшникова олія — 30 мл.;
  • часник — 2 зубки;
  • спеції за смаком.

Приготування

  1. Спочатку варто ретельно помити картоплю. Потім почистити і нарізати півкільцями.
  2. Взяти сковороду і налити на неї соняшникову олію. Коли вона нагріється, варто додати вершкову. Після цього можна обсмажувати картоплю протягом 6 хвилин.
  3. Потім варто зайнятися цибулею і болгарським перцем. Овочі треба ретельно помити. Потім почистити. Цибулю варто нарізати кільцями, а перець смужками. Однак вони мають бути тонкими. Також на дрібні шматочки потрібно порізати помідор.
  4. Нарізану цибулю потрібно додати у картоплю. Посмажити її приблизно кілька хвилин, потім варто додати болгарський перець, і вичавити зубки часнику. Після цього усе гарненько змішати. Зверху варто покласти нарізані помідори. Їх також можна замінити на аджику. Однак у цьому випадку варто бути обережними зі спеціями і часником, оскільки страва може вийти занадто гострою.
  5. Наприкінці варто додати спеції за смаком. Їх кількість залежить від того, наскільки солону і перчену картоплю полюбляють домочадці.
  6. Через кілька хвилин, щойно картопля буде готовою, її можна подавати на стіл. Можна навіть і не сумніватися, що усім сподобається.

Головне — не зловживати такою стравою, щоб не було проблем зі шлунком.

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...

Секрет досвідчених господинь! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:15

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...