
Ось вже дійсно неймовірно смачна картопля виходить. Ви будете готувати її знову і знову і вона вам ніколи не набридне. Можна подавати з м’ясом або рибкою, і навіть на святковий стіл не соромно поставити, зазначають Патріоти України.
Необхідні продукти
Картоплю ретельно промиваємо та нарізаємо великими кружечками приблизно однієї товщини. У розм’якшене вершкове масло додаємо часник, кріп, сіль і перець за смаком. Все добре перемішуємо.
У отриманій масляній суміші обвалюємо приготовану картоплю і перекладаємо на деко, застелене пергаментним папером.
Відправляємо її в духовку, розігріту до 200 градусів і випікаємо до готовності (20-30 хвилин). А потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...
Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...