Сьогодні пропонуємо приготувати картоплю. Рецепт дуже нестандартний, але досить простий у приготуванні, зазначають Патріоти України.
Картоплю відварюємо в мундирі, очищаємо і мнемо в пюре. Додаємо одне яйце, борошно, сіль і перемішуємо до однорідності.
Перекладаємо в кондитерський мішок або просто пакет. Відрізаємо куточок. На деко, застелене пергаментом, видавлюємо по спіралі картопляну масу у вигляді «гніздечка».
Сир натираємо на великій тертці. Змішуємо зі сметаною, Рікоттою і яйцем. Перемішуємо до однорідності.
Викладаємо на картопляний «кошик», приблизно по столовій ложці начинки. Змащуємо збитим яйцем. І відправляємо в духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Як бачите все просто і дуже смачно! Треба виписати премію, тому хто придумав таке. Смачного!
Салат олів’є любить багато людей, бо він дійсно смачний та поживний. І придумали його зовсім не за радянських часів. До речі, в класичному варіанті інгредієнтів жодної вареної ковбаси не було. Тільки натуральне відварене м’ясо та навіть раки. А це вже ...
Варто приготувати сирники за цим рецептом один раз, щоб зрозуміти, наскільки вони фантастично смачні та пухкі. Рецепт забирайте в кулінарну скарбничку. Для приготування вам потрібні такі продукти:. В ємності змішайте яйця, манну крупу, домашній сир, цу...