Сьогодні пропонуємо приготувати картоплю. Рецепт дуже нестандартний, але досить простий у приготуванні, зазначають Патріоти України.
Картоплю відварюємо в мундирі, очищаємо і мнемо в пюре. Додаємо одне яйце, борошно, сіль і перемішуємо до однорідності.
Перекладаємо в кондитерський мішок або просто пакет. Відрізаємо куточок. На деко, застелене пергаментом, видавлюємо по спіралі картопляну масу у вигляді «гніздечка».
Сир натираємо на великій тертці. Змішуємо зі сметаною, Рікоттою і яйцем. Перемішуємо до однорідності.
Викладаємо на картопляний «кошик», приблизно по столовій ложці начинки. Змащуємо збитим яйцем. І відправляємо в духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Як бачите все просто і дуже смачно! Треба виписати премію, тому хто придумав таке. Смачного!
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...