Овочевий сезон у розпалі. Овочі на сніданок, обід, вечерю - сирі, варені, тушковані, запечені, смажені. Загалом, насолоджуємося, щоб взимку не було болісно боляче за не з'їдений влітку баклажан, та ще й з куркою, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Баклажани порізати кубиками, посипати сіллю, викласти в друшляк і залишити на 30 хвилин. Після закінчення часу сполоснути баклажани холодною водою, висушити паперовими рушниками.
У важкій сковороді розігріти 2 ст. л. оливкової олії. Курку посолити, поперчити і викласти в сковороду шкірою вниз. Обсмажити 3-4 хвилини до золотистого кольору, перевернути і смажити ще пару хвилин. Викласти на тарілку.
Додати решту олії в сковороду і викласти в неї крупно порубаний шалот, роздавлений часник, баклажани і кілька гілочок чебрецю і розмарину. Готувати 5-7 хвилин, помішуючи, поки цибуля не стане прозорою, а баклажани злегка м'якими. Добре посолити і поперчити. Додати порізані кабачки, влити вино і тушкувати, поки рідина не випарується наполовину.
Прогріти глибоку форму для запікання.Додати до овочів порубані, очищені від шкірки і насіння, помідори, викласти у форму, зверху - запашні курячі ніжки. Збризнути оливковою олією, посипати листочками чебрецю і розмарину. Запікати в розігрітій до 190 град. духовці до готовності курки
Просто смажена чи запечена риба — це класичні рецепти. Спробуйте приготувати її під сирною скоринкою. Це зовсім новий рівень смаку та гастрономічної насолоди. Вам точно сподобається, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. На сковороді розі...
Відбивні з будь-якого м’яса будуть неймовірно ніжними, соковитими, м’якими, якщо їх правильно підготувати до смаження. Не малу роль відіграє й спосіб приготування кляру. Господині часто роблять його на воді, а тому отримають жорстке м’ясо, передають Па...