Основну роль у цій страві грає кабачок, а пікантності додають яскраво виражені вершково-сирні нотки. Це той випадок коли усі продукти доступні, простота приготування вражає, а результат радує. Спробувавши таку намазку всього раз, обов'язково захочеться зробити ще, особливо з урахуванням того, що зі спеціями можна експериментувати нескінченно, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Окремо нарізаємо дрібними кубиками цибулю і кабачки. Моркву натираємо на тертці. На розігріту з маслом сковороду відправляємо цибулю, обсмажуємо до напівпрозорого кольору, а потім додаємо до неї моркву. Добре перемішуємо, при необхідності додаємо трохи олії, солимо, перчимо і тушкуємо до готовності.
До овочів відправляємо кабачки і добре перемішуємо. Тримаємо овочі ще 2-3 хвилини на відкритій сковороді, а потім 10-12 хвилин під кришкою, не забуваючи час від часу помішувати. В кінці додаємо сіль, перець і ще пару хвилин обсмажуємо без кришки, весь час помішуючи, щоб випарувалося якомога більше вологи. Потім прибираємо овочі з вогню і даємо їм охолонути і настоятися протягом 1 години.
Дрібно нарізаємо зелень, розрізаємо на великі кубики сирки. У чашу блендера відправляємо остиглі овочі, при необхідності зливаємо з них сік. Туди ж додаємо сирки, зелень і перемішуємо до однорідності на максимальних обертах протягом 3-4 хвилин. Далі залишається тільки зняти пробу і оцінити смачний результат. Більш докладно про приготування овочевої намазки з сиром у відео нижче:
Експерти попереджають: улюблена кава вранці може повністю нейтралізувати дію популярних вітамінів та мінералів. Або ж узагалі вивести їх із організму, передають Патріоти України. Хочете зберегти здоров’я та енергію? Тоді варто уважніше поставитися до т...
Яйця - це невід’ємна частина більшості страв, незалежно від того, чи це невимушений недільний бранч, чи швидкий обід у дорозі, передають Патріоти України. Те, що здається найпростішою стравою у світі, насправді складно приготувати ідеально. На щастя, є...