Основну роль у цій страві грає кабачок, а пікантності додають яскраво виражені вершково-сирні нотки. Це той випадок коли усі продукти доступні, простота приготування вражає, а результат радує. Спробувавши таку намазку всього раз, обов'язково захочеться зробити ще, особливо з урахуванням того, що зі спеціями можна експериментувати нескінченно, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Окремо нарізаємо дрібними кубиками цибулю і кабачки. Моркву натираємо на тертці. На розігріту з маслом сковороду відправляємо цибулю, обсмажуємо до напівпрозорого кольору, а потім додаємо до неї моркву. Добре перемішуємо, при необхідності додаємо трохи олії, солимо, перчимо і тушкуємо до готовності.
До овочів відправляємо кабачки і добре перемішуємо. Тримаємо овочі ще 2-3 хвилини на відкритій сковороді, а потім 10-12 хвилин під кришкою, не забуваючи час від часу помішувати. В кінці додаємо сіль, перець і ще пару хвилин обсмажуємо без кришки, весь час помішуючи, щоб випарувалося якомога більше вологи. Потім прибираємо овочі з вогню і даємо їм охолонути і настоятися протягом 1 години.
Дрібно нарізаємо зелень, розрізаємо на великі кубики сирки. У чашу блендера відправляємо остиглі овочі, при необхідності зливаємо з них сік. Туди ж додаємо сирки, зелень і перемішуємо до однорідності на максимальних обертах протягом 3-4 хвилин. Далі залишається тільки зняти пробу і оцінити смачний результат. Більш докладно про приготування овочевої намазки з сиром у відео нижче:
Лікар-інфекціоніст Світлана Іщенко розповіла про те, що буде з організмом, якщо позбавити його цукру та продуктів, які його містять, передають Патріоти України. За словами лікаря, через 2 дні відбудуться поліпшення у травленні, почнуть відступати пробл...
Їсти скибочку лимона щодня — це звичка, яка може мати як корисні, так і потенційно шкідливі наслідки, залежно від кількості, способу вживання і стану твого здоров’я. Ось що варто знати, передають Патріоти України. Найбезпечніше — додати скибочку лимона...