Основну роль у цій страві грає кабачок, а пікантності додають яскраво виражені вершково-сирні нотки. Це той випадок коли усі продукти доступні, простота приготування вражає, а результат радує. Спробувавши таку намазку всього раз, обов'язково захочеться зробити ще, особливо з урахуванням того, що зі спеціями можна експериментувати нескінченно, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Окремо нарізаємо дрібними кубиками цибулю і кабачки. Моркву натираємо на тертці. На розігріту з маслом сковороду відправляємо цибулю, обсмажуємо до напівпрозорого кольору, а потім додаємо до неї моркву. Добре перемішуємо, при необхідності додаємо трохи олії, солимо, перчимо і тушкуємо до готовності.
До овочів відправляємо кабачки і добре перемішуємо. Тримаємо овочі ще 2-3 хвилини на відкритій сковороді, а потім 10-12 хвилин під кришкою, не забуваючи час від часу помішувати. В кінці додаємо сіль, перець і ще пару хвилин обсмажуємо без кришки, весь час помішуючи, щоб випарувалося якомога більше вологи. Потім прибираємо овочі з вогню і даємо їм охолонути і настоятися протягом 1 години.
Дрібно нарізаємо зелень, розрізаємо на великі кубики сирки. У чашу блендера відправляємо остиглі овочі, при необхідності зливаємо з них сік. Туди ж додаємо сирки, зелень і перемішуємо до однорідності на максимальних обертах протягом 3-4 хвилин. Далі залишається тільки зняти пробу і оцінити смачний результат. Більш докладно про приготування овочевої намазки з сиром у відео нижче:
Якщо включити цибулю до свого раціону, можна зміцнити здоров’я і захистити організм від багатьох захворювань, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Цей овоч містить антиоксиданти та фітонутрієнти, тому здатен захистити від раку, зміцнити імун...
Щоб відрізнити справжнє вершкове масло від фальсифікату, зверніть увагу на такі ознаки, передають Патріоти України. На упаковці має бути написано «Масло вершкове» та зазначена жирність не менше 72,5% (оптимально 82,5%). Висновок: найкращий спосіб пере...