Якщо вдома стоїть баночка повидла, обов’язково спробуйте приготувати, радять Патріоти України.
Це десерт, основним складником якого є повидло. Тому якщо у вас є банка, яку ніяк не можете з’їсти - приготуйте цей десерт. Робити його нескладно, десерт не потребує складних інгредієнтів. А от завдяки алкоголю, який у нього додається, виходить дуже ароматний
Повидло покладіть у кастурю, влийте ром або коньяк і добре розітріть суміш ложкою або вінчиком.
Відділіть жовтки від білків. Жовтки розітріть з цукром, манною крупою. Збийте у окремій тарілці і білки до стійких піків і додайте у суміш із жовтками. Добре перемішайте.
Викладіть масу у змащений вершковим маслом сотейник, посипте зверху цукром та посіченими горіхами. Поставте у розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Охолоджений десерт розріжте на квадратні шматочки та посипте цукровою пудрою.
Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України. Для баг...
Картопля. Хоч останні роки лікарі, дієтологи, нутриціологи доводять нам про шкідливість надмірного споживання цього овоча, він залишається домінуючим у приготуванні більшості страв нашої кухні. А чи відомо вам, що картопля яка проросла не принесе корис...