Приготувати неймовірно смачний торт "Наполеон" без випічки всього за двадцять хвилин? Здавалося б, таке завдання нездійсненне. Але маючи базові навички готування, трохи віри з себе і бажання, впоратися можна і з ним, зазначають Патріоти України.
Секретом "швидкого" Наполеона поділилася відомий фуд-блогер Alina FooDee. Для торта нам знадобитися форма діаметром 17 см, а також ці інгредієнти:
Для заварного крему дуже ретельно змішайте 2 яйця з цукром і борошном, щоб не було грудочок.
Молоко підігрійте до гарячого стану (щоб від нього йшов пар), але не кип'ятіть. Частинами додайте гаряче молоко в яєчно-борошняну суміш, постійно перемішуючи.
Крем поставте на вогонь і варіть до загустіння, постійно помішуючи. Не доводьте до кипіння. Якщо все ж крем закипів і з'явилися пластівці яєць, то перебийте занурювальним блендером до однорідності.
Крем зніміть з вогню, в гарячий крем додайте ванільний цукор і вершкове масло, перемішайте.
Форму вистеліть харчовою плівкою.
Викладайте 1 шар печива, зверху гарячий крем, продовжуючи, поки не закінчиться весь крем.
Частину печива подрібніть в крихту, посипте зверху.
Торт залиште просочуватися при кімнатній температурі до повного охолодження. Потім поставте в холодильник на 2 години, щоб крем схопився.
Скрін: Таким вийде наш тортик
Дуже важливо: щоб торт добре просочився і був смачним, потрібно брати свіже хрустке печиво.
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...