Приготувати неймовірно смачний торт "Наполеон" без випічки всього за двадцять хвилин? Здавалося б, таке завдання нездійсненне. Але маючи базові навички готування, трохи віри з себе і бажання, впоратися можна і з ним, зазначають Патріоти України.
Секретом "швидкого" Наполеона поділилася відомий фуд-блогер Alina FooDee. Для торта нам знадобитися форма діаметром 17 см, а також ці інгредієнти:
Для заварного крему дуже ретельно змішайте 2 яйця з цукром і борошном, щоб не було грудочок.
Молоко підігрійте до гарячого стану (щоб від нього йшов пар), але не кип'ятіть. Частинами додайте гаряче молоко в яєчно-борошняну суміш, постійно перемішуючи.
Крем поставте на вогонь і варіть до загустіння, постійно помішуючи. Не доводьте до кипіння. Якщо все ж крем закипів і з'явилися пластівці яєць, то перебийте занурювальним блендером до однорідності.
Крем зніміть з вогню, в гарячий крем додайте ванільний цукор і вершкове масло, перемішайте.
Форму вистеліть харчовою плівкою.
Викладайте 1 шар печива, зверху гарячий крем, продовжуючи, поки не закінчиться весь крем.
Частину печива подрібніть в крихту, посипте зверху.
Торт залиште просочуватися при кімнатній температурі до повного охолодження. Потім поставте в холодильник на 2 години, щоб крем схопився.
Скрін: Таким вийде наш тортик
Дуже важливо: щоб торт добре просочився і був смачним, потрібно брати свіже хрустке печиво.
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...