Неймовірна смакота! Омлет по-турецьки з помідорами і перцем: рецепт поживного сніданку нашвидкуруч

Турецький омлет відрізняється від звичного нам традиційного омлету своїм колоритним смаком. У той же час, це дуже поживна страва, яка готується за 5-10 хвилин, і нею можна нагодувати всю сім'ю. Урізноманітніть своє меню і приготуйте в наступний раз на сніданок саме такий омлет. Яйця для омлету по-турецьки можуть бути як збиті виделкою, так і залишені в цілому вигляді, передають Патріоти України.

Омлет по-турецьки з помідорами і перцем

Інгредієнти:

  • яйця - 6 штук;
  • оливкова олія - 45 мл;
  • болгарський перець - 150г;
  • помідори - 600г;
  • цибуля - 80г;
  • часник - 4 зубчики;
  • м'ята - 5 г;
  • зелена цибуля - 20 г;
  • сіль і перець - за смаком.

Три основних інгредієнта омлету по-турецьки - яйця, перець і помідори. Яйця краще брати домашні, щоб омлет був смачніше. Знімаємо шкіру з цибулі і нарізаємо її дрібними кубиками або тоненькими півкільцями. Перець ретельно миємо, вичищаємо від плодоніжок і насіння, нарізаємо на дрібні шматочки.

Помідори ретельно промиваємо і також нарізаємо. Часник і зелену цибулю також ретельно подрібнюємо. Нагріваємо сковороду з маслом. Обсмажуємо в ній цибулю до м'якості і додаємо болгарський перець. Помішуємо овочі, додаємо часник, помідори і цибулю. Коли маса загусне, солимо і вливаємо зверху яйця.

Готуємо омлет 8-10 хвилин на повільному вогні. Коли білки будуть готові, посипаємо страву чорним перцем і подаємо до столу, прикрасивши зеленою цибулею і м'ятою. Смачного!

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...

Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

середа, 24 квітень 2024, 10:59

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...