Турецький омлет відрізняється від звичного нам традиційного омлету своїм колоритним смаком. У той же час, це дуже поживна страва, яка готується за 5-10 хвилин, і нею можна нагодувати всю сім'ю. Урізноманітніть своє меню і приготуйте в наступний раз на сніданок саме такий омлет. Яйця для омлету по-турецьки можуть бути як збиті виделкою, так і залишені в цілому вигляді, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Три основних інгредієнта омлету по-турецьки - яйця, перець і помідори. Яйця краще брати домашні, щоб омлет був смачніше. Знімаємо шкіру з цибулі і нарізаємо її дрібними кубиками або тоненькими півкільцями. Перець ретельно миємо, вичищаємо від плодоніжок і насіння, нарізаємо на дрібні шматочки.
Помідори ретельно промиваємо і також нарізаємо. Часник і зелену цибулю також ретельно подрібнюємо. Нагріваємо сковороду з маслом. Обсмажуємо в ній цибулю до м'якості і додаємо болгарський перець. Помішуємо овочі, додаємо часник, помідори і цибулю. Коли маса загусне, солимо і вливаємо зверху яйця.
Готуємо омлет 8-10 хвилин на повільному вогні. Коли білки будуть готові, посипаємо страву чорним перцем і подаємо до столу, прикрасивши зеленою цибулею і м'ятою. Смачного!
"Цикорій належить до роду трав'янистих рослин родини складноцвітих (айстрових), має міцне волохате стебло, світло-фіолетові квіти та листя, яке часто використовують в салатах. Корінь цикорію є основним інгредієнтом для напою. Його подрібнюють, обсмажую...
Ми звикли чути, що одне яблуко на день - запорука здоров’я. Але, як показують нові дослідження, кілька шматочків темного шоколаду щодня можуть дати не менше користі, передають Патріоти України. Темний шоколад містить багато флаванолів — природних сполу...