Турецький омлет відрізняється від звичного нам традиційного омлету своїм колоритним смаком. У той же час, це дуже поживна страва, яка готується за 5-10 хвилин, і нею можна нагодувати всю сім'ю. Урізноманітніть своє меню і приготуйте в наступний раз на сніданок саме такий омлет. Яйця для омлету по-турецьки можуть бути як збиті виделкою, так і залишені в цілому вигляді, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Три основних інгредієнта омлету по-турецьки - яйця, перець і помідори. Яйця краще брати домашні, щоб омлет був смачніше. Знімаємо шкіру з цибулі і нарізаємо її дрібними кубиками або тоненькими півкільцями. Перець ретельно миємо, вичищаємо від плодоніжок і насіння, нарізаємо на дрібні шматочки.
Помідори ретельно промиваємо і також нарізаємо. Часник і зелену цибулю також ретельно подрібнюємо. Нагріваємо сковороду з маслом. Обсмажуємо в ній цибулю до м'якості і додаємо болгарський перець. Помішуємо овочі, додаємо часник, помідори і цибулю. Коли маса загусне, солимо і вливаємо зверху яйця.
Готуємо омлет 8-10 хвилин на повільному вогні. Коли білки будуть готові, посипаємо страву чорним перцем і подаємо до столу, прикрасивши зеленою цибулею і м'ятою. Смачного!
Якщо ви хочете приготувати смачний, але корисний сніданок, вам варто звернути увагу на сирники. Ідеальний смак приготовленого сиру мало кого залишить байдужим, передають Патріоти України. Найчастіше основна складність полягає в тому, щоб приготувати пи...
Багато господинь намагаються приготувати смачний та розсипчастий рис. Але не завжди це виходить. Рисова каша дуже корисна, вона є чудовим варіантом, оскільки надовго дає почуття ситості, передають Патріоти України. Готується страва дуже просто, проте ї...