
Інгредієнти:
Для меренги:
Для мандаринового просочення:
Для крему:
Спосіб приготування:
1. Приготування меренги. До білків додати сіль та лимонну кислоту. Збити до щільних піків.
2. Поступово додати цукор, продовжуючи збивати.
3. Додати крохмаль і знову збити.
4. Отриману масу рівномірно викласти на пергамент. Випікати в духовці при температурі 140 градусів 40-45 хвилин.
5. Приготування мандаринового просочення. Для початку очистити мандарини та збити у блендері до стану пюре.
6. Додати жовтки, крохмаль та пудру. Перемішати.
7. Отриману масу довести до кипіння і варити декілька хвилин до загустіння. Охолодити та перетерти через сито.
8. Мандариновою масою рівномірно змастити корж меренги.
9. Приготування крему. Для цього збити всі необхідні інгредієнти до загустіння.
10. Викласти крем на мандариновий шар та загорнути у рулет. Покласти у холодильник щонайменше на 1 годину.
Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...
Для здоров'я організму в осінній та зимовий період особливо ретельно потрібно підходити до харчування та вибору вітамінів, особливо – для імунітету та серця – головного органу в організмі, передають Патріоти України. Варто зазначити, що одним із важлив...