Інгредієнти:
Для меренги:
Для мандаринового просочення:
Для крему:
Спосіб приготування:
1. Приготування меренги. До білків додати сіль та лимонну кислоту. Збити до щільних піків.
2. Поступово додати цукор, продовжуючи збивати.
3. Додати крохмаль і знову збити.
4. Отриману масу рівномірно викласти на пергамент. Випікати в духовці при температурі 140 градусів 40-45 хвилин.
5. Приготування мандаринового просочення. Для початку очистити мандарини та збити у блендері до стану пюре.
6. Додати жовтки, крохмаль та пудру. Перемішати.
7. Отриману масу довести до кипіння і варити декілька хвилин до загустіння. Охолодити та перетерти через сито.
8. Мандариновою масою рівномірно змастити корж меренги.
9. Приготування крему. Для цього збити всі необхідні інгредієнти до загустіння.
10. Викласти крем на мандариновий шар та загорнути у рулет. Покласти у холодильник щонайменше на 1 годину.
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...