
Інгредієнти:
Для меренги:
Для мандаринового просочення:
Для крему:
Спосіб приготування:
1. Приготування меренги. До білків додати сіль та лимонну кислоту. Збити до щільних піків.
2. Поступово додати цукор, продовжуючи збивати.
3. Додати крохмаль і знову збити.
4. Отриману масу рівномірно викласти на пергамент. Випікати в духовці при температурі 140 градусів 40-45 хвилин.
5. Приготування мандаринового просочення. Для початку очистити мандарини та збити у блендері до стану пюре.
6. Додати жовтки, крохмаль та пудру. Перемішати.
7. Отриману масу довести до кипіння і варити декілька хвилин до загустіння. Охолодити та перетерти через сито.
8. Мандариновою масою рівномірно змастити корж меренги.
9. Приготування крему. Для цього збити всі необхідні інгредієнти до загустіння.
10. Викласти крем на мандариновий шар та загорнути у рулет. Покласти у холодильник щонайменше на 1 годину.
Дослідження показують, що буряк на сніданок може бадьорити не гірше за каву і водночас захищає мозок, передають Патріоти України. Овоч багатий на нітрати, беталаїни та поліфеноли, які сприяють покращенню кровопостачання мозку, знижують ризик розвитку д...
Банани - популярний фрукт, багатий на вітаміни та мінерали. Проте не всім вони корисні, передають Патріоти України. Медики попереджають, що людям з певними захворюваннями слід обмежити споживання бананів:. Фахівці радять вживати банани в помірній кільк...